opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Hedera schutting hoeveel per meter

Hoeveel Hedera schutting per meter? Hedera schuttingen zijn een haag langs een muur of hek. U kunt deze kunsthagen in eerste instantie begeleiden, maar daarna kunnen ze zelfstandig verder omhoog groeien.

De Hedera (kunsthaag) is al lange tijd een van de meest geplante kunsthagen. U vindt het overal! Dit komt omdat deze plant zeer onderhoudsvriendelijk is en in de winter mooi groen blijft. Dit maakt het uitstekend geschikt voor het verbergen van een lelijke schuurmuur en voor het creëren van een groene scheidslijn tussen u en uw buren. Door een latwerk te gebruiken of kunsthaag over uw schutting te kweken, krijgt u direct een meer natuurlijke sfeer in uw tuin.

Hoeveel Hedera schutting per meter?

Hoeveel Hedera schutting u gebruikt, hangt volledig af van hoe snel u de muur of het hek volledig wilt bedekken. We raden drie planten per meter aan. Hierdoor krijgt u meestal na twee jaar een mooi en volledig overdekt hek.

Hedera stelt niet veel eisen aan de locatie. Het doet het goed in de zon, maar ook in de schaduw. Zelfs grondsoort maakt niet veel uit. Of het nu in zand, turf of klei is, de Hedera groeit prachtig. Het is belangrijk om een Hedera schutting om de paar jaar grondig te snoeien. Doet u dit niet, dan ontstaan ​​er losse takken die zich kunnen uitstrekken tot ongewenste locaties.

Wees niet bang om het te veel terug te snoeien; de Hedera is een sterke en snelgroeiende plant. Binnen hetzelfde jaar ziet het eruit als een nieuwe plant! Snoeien in het voorjaar is het beste.

Als u op zoek bent naar een alternatief voor het traditionele tuinhek, zijn kunsthagen een steeds populairdere optie. Ze bieden een aantrekkelijker alternatief voor een hek en brengen uw tuin tot leven. Ze zijn perfect voor het afdekken van onooglijke muren, scheidingswanden binnen een tuin of buitenruimte. Een Hedera schutting fungeert ook als een esthetisch aangename veiligheidsbarrière en biedt privacy. Ze zijn dus niet alleen opvallend om naar te kijken, maar bieden ook huisbeveiliging tegen ongewenste indringers - en ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk.

Direct worden gekweekt op gegalvaniseerde stalen frames met Hedera, elk met vijf scheuten om een ​​veel vollediger dekking voor uw buitenruimte te creëren. Gemaakt van een stalen rooster en dicht geweven met kunsthagen in verschillende variëteiten, wordt de schutting geleverd.

Kunsthaag Hedera oogt zeer natuurlijk en is nagenoeg niet van een echte natuurlijke Hedera te onderscheiden. Een van de belangrijke voordelen van de Hedera kunsthaag is dat deze op iedere plek altijd groen blijft ogen. Daarnaast is een kunsthaag in Hedera variant altijd compleet onderhoudsvrij. Door deze voordelen is de kunsthaag Hedera ideaal om als tuinhekbekleding te dienen. De Hedera kan tegen iedere tuinafscheiding gemonteerd worden en voorkomt dat de wind vrij spel heeft op uw terras of tuin. Daarnaast creëert u met de Hedera kunsthaag meer privacy op het terras doordat deze de complete schutting bedekt zonder dat er inkijk mogelijk is.