opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Zichtdoek bevestigen

Uw zichtdoek bevestigen? Hoe doet u dat? In dit artikel, enkele tips. U heeft een zichtdoek besteld en u vraagt zich hardop af hoe u deze kunt bevestigen. Bij Tuinhekbekleding.nl bieden we een groot assortiment zichtdoeken aan. Bij het bestellen van de zichtdoek krijgt u een uitgebreid montagehandleiding bij de aankoop.

Tuinhekbekleding.nl kan de zichtdoeken op maat laten maken. Wij hebben de mogelijkheid om de rollen van de rol te knippen, waarbij u bij de bevestiging gebruikt kunt maken van de ingeweven ogen, maar u kunt ook kiezen voor afgewerkte doeken met een polyester band en messing ogen. Hierdoor krijgt u een veel steviger doek.

Er zijn meerdere manieren om zichtdoeken te bevestigen. Bijvoorbeeld door het gebruik van tie-rips. U kunt tie-rips gebruiken bij het aantrekken van de zichtdoeken aan bevestigingspalen. De tie-rips kunt u door de ingeweven ogen rijgen of door de messing ogen bij een afgewerkt doek. We raden aan om, afhankelijk van de wind, de tie-rips om de 50 tot 100 cm te bevestigen. Niet te strak dus.

Ook andere materialen zijn te gebruiken. Zoals kwikclips, waardoor u het doek kunt klikken aan de ogen van het doek. We raden aan om voor de stevigheid eerst het doek even om te slaan en dan de kwikclip te bevestigen. Ook schroeven worden vaak gebruikt bij het bevestigen van een zichtdoek. Als er ogen in de zichtdoek zijn, kunt u de zichtdoek bevestigen met schroeven en ringen.

Hoe bevestigd u een zichtdoek?

Hoe bevestigd u een zichtdoek? In Nederland regent het vaak en dat zorgt ervoor dat het doek wat kan kantelen, door al het regenwater wat dan niet vanaf het doek kan stromen. Denk ook aan de wind. Hoe strakker u het doek spant hoe moeilijker de wind er onder kan komen.

Het doek zal nog iets gaan uithangen en daarom is het verstandig om na een aantal dagen het doek nog wat strakker aan te spannen.