opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 28 reviews

Natuurlijk schutting wilgen

Wilg hekken en schermen zijn gemaakt van verticaal wilg stokjes dicht op elkaar geweven met nylon beklede roestvrij staaldraad. Wilgenhekken zijn duurzaam omdat het is gebouwd met snel hernieuwbaar natuurlijk materiaal. Wilgenafscheidingen en schermen zijn geschikt voor een informele tuin en een rustige woonomgeving.

Wilgenafscheidingen hebben een natuurlijke, rustieke uitstraling die perfect past in uw huis en tuin. Onze wilgenmatten zijn gebouwd met alleen volwassen wilgentakken die dik genoeg zijn om hun huid te laten pellen.

Het is eenvoudig te installeren met behulp van de kabelbinder, vooral om een ​​hoek of een ander soort niet-lineair hekwerk. We bieden een grote verscheidenheid aan maten om aan uw behoeften te voldoen.

De wilgenmatten zijn vernieuwend en ecologisch duurzaam, vergeleken met andere schuttingen. Ze verbergen lelijke uitzichten en worden gebruikt als privacyscherm of als mooie, natuurlijk ogende achtergrond voor uw bloemen en planten.

Met een groot aanbod aan wilgenmatten hebben we voor ieder wat wils met betrekking tot uw tuinafscheiding. Ze zijn perfect ter decoratie voor uw tuin. Ze worden gratis geleverd en zijn makkelijk te bevestigen. De natuurlijke wilgenschutting zijn tevens op maat te laten maken.

Levensduur natuurlijke wilgenschutting

Gemiddeld gaan een wilgenschutting zo’n 6 tot 8 jaar mee. We raden aan om de wilgenmatten niet op de grond te plaatsen, maar 20 centimeter ervan af. Zorg er ook voor dat uw wilgenmat op genoeg plaatsen bevestigd wordt om windschade te voorkomen.

De natuurlijke wilgenschutting voor lelijke schuttingen. Zo hoeft u een oude schutting niet te vervangen door een nieuwe en bent u veel voordeliger uit. Een wilgenschutting maakt de omgeving mooier.

Bent u op zoek naar het juiste formaat natuurlijke wilgenschutting dat bij uw behoeften past?. Meet de maat die u nodig hebt en wij maken een natuurlijke wilgenschutting dat exact aan uw specificaties voldoet.