opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Rieten schutting

Een rietenschutting is een flexibel, organisch materiaal dat perfect past in de achtertuin. De rietenschutting is een natuurlijke veroudering van kleur om bescherming en privacy te bieden waar visuele uitstraling belangrijk is. Het is eenvoudig, effectief en aantrekkelijk. Onze rietenschuttingen gaan jarenlang mee, afhankelijk van de omgeving, de extreme weersomstandigheden en de hoeveelheid fysieke slijtage.

Onze standaard rietenschuttingen zijn gemaakt van individueel riet om een ​​scherm te creëren dat sterk genoeg is om op zichzelf te staan. De openingen tussen het riet laten voldoende lucht door om het hek te redden en omvallen bij harde wind.

Ze bieden een prachtige natuurlijke dekking in tuinen, op boerderijen of als decoratie. We bieden rietenschuttingen aan in verschillende stijlen en ook een volledig op maat gemaakte, op maat gemaakte rietenschuttingen.

Als zodanig zijn deze ideaal als windschermen en kunnen eenvoudig worden aangebracht op hekpalen. Ze creëren een natuurlijke uitstraling voor uw tuin, balkon of terras.

Rietenschuttingen zijn sterk, duurzaam en duurzaam omdat ze zijn opgebouwd uit een snel hernieuwbare natuurlijke hulpbron. Dit soort natuurlijke afscherming biedt schaduw en privacy en is bestand tegen verschillende omgevingscondities, waaronder sterke wind en zware regen. Een rietenschutting kan worden gebruikt om een ​​bestaand hek of muur te bedekken of te vergroten, of om minder aantrekkelijke delen van de tuin te verbergen. Deze schuttingen zijn ook erg populair als ondersteuning.

We raden aan de rietenschuttingen op minimaal 5 cm van de grond te installeren om direct contact met natte grond te voorkomen en de duurzaamheid te verbeteren. Plaats de schutting op een houten plank terwijl u bijvoorbeeld het hek installeert.

Het installeren van een rietenschutting wordt bereikt door gegalvaniseerde draadbanden of kabelbinders te gebruiken. U kunt eenvoudig de breedte van een rietenschutting aanpassen door de gegalvaniseerde staaldraden op de gewenste breedte te knippen met een tang. Om de hoogte van een rietenschutting aan te passen, kunt u het riet eenvoudig op de gewenste hoogte knippen met snoeischaar.