opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Vlechtband hekwerk

Er was een tijd dat u in uw eigen achtertuin in heerlijke eenzaamheid kon ontspannen. Toen haalde de naastgelegen familie wat bomen op hun perceel. Plots heb je het gevoel dat je in een vissenkom leeft.

Naarmate huizen steeds kleinere percelen innemen en de vraag naar woonruimtes buiten toeneemt, is privacy schaars. En het gaat niet alleen om nieuwsgierige blikken die uw ruimte binnenvallen - u wilt misschien uw eigen zicht op uw zonnebadende buren beschermen en hun gebabbel blokkeren.

Er zijn talloze manieren om privacy te creëren in uw achtertuin, van het plaatsen van randbeplantingen tot het bouwen van hekwerken, stenen muren of tuinconstructies.

Hekwerken kunnen met de stevigheid van een dubbelstaafmat of enkelstaafmat gevestigd worden. Dit zorgt ervoor dat de schutting dicht wordt gemaakt. Erg belangrijk om wind af te weren en voor meer privacy. Met zijn levensduur en moderne uitstraling een aanrader voor elke tuin en hekwerk. Op een rol zit 50 meter (10 vierkante meter), Dit kunststof kun je gemakkelijk tussen de dubbelstaafmat vlechten zoals op de afbeeldingen gedaan is.

Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat hekwerken hebben veel voordelen. Een dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband:

  1. Duurzaam, sterk materiaal.
  2. Het is gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk aan te brengen.
  3. Directe privacy nadat je vlechtbanden hebt aangebracht aan hekwerken

Wij leveren vlechtbanden voor dubbelstaafmatten hekwerken. Ze zijn gemaakt van polytheen materiaal. Vlechtbanden zorgen er uiteindelijk voor dat het draad zich afsluit in het hekwerk. Deze rollen zijn speciaal ontwikkeld voor een dubbelstaafmat zodat ze eenvoudig zijn te monteren, je hoeft ze alleen nog maar op lengte te snijden.