opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Kies het juiste materiaal voor uw balkon oprolbare windscherm.

PVC Gaasdoek windscherm
Materiaal: PVC Gaasdoek (windscherm)
UV bescherming (schaduw): 85% - 90%
Winddichtheid: 97%
Doorkijk: 100%
Gewicht: 250gr/m2
Kleuren: Zwart, Grijs, Wit en Zand

Serge Ferrari Soltis windscherm
Materiaal: Soltis 86 (wind & zonnescherm)
UV bescherming (schaduw): 90%
Winddichtheid: 95%
Doorkijk: 90%
Gewicht: 380gr/m2
Kleuren: Antraciet 2047, Grijs Alu 2048, Wit 2044

* Klik op de afbeelding van uw materiaal keuze en ga verder

* Alle balkon oprolbare windschermen worden op maat gemaakt, nagenoeg iedere afmeting is mogelijk.​

Oprolbare Balkon Windschermen plezieren het verblijf op ieder terras

Of je nu last hebt van teveel wind, zon of nieuwsgierige blikken, met oprolbare balkon windschermen behoort dit allemaal tot het verleden. Omdat de wind de ene dag harder waait dan de andere dag is een vast winddoek minder ideaal dan een oprolbare variant. Met deze oprolbare schermen bepaal je zelf wanneer je de wind wilt blokkeren of juist niet. Je kunt nu zelf kiezen door het windscherm uit te trekken wanneer je het wilt gebruiken. Zo kun je met de oprolbare balkon windschermen al lekker buiten zitten zonder last te hebben van de wind. Dus ook al vroeg in de lente of later in de herfst kunnen genieten van je balkon zonder dat het te koud wordt. Met het scherm gesloten warmt de zon de ruimte erachter prima op en de warmte blijft ook nog eens langer hangen. Grote voordelen voor  balkonliefhebbers 

Slimme en gemakkelijke bediening van het Oprolbare Balkon Windscherm

De oprolbare balkon windschermen hebben een zeer gemakkelijke en snelle bediening. Door het innovatieve oprol mechanisme rollen de windschermen automatisch in en uit. Met één vinger trek je het scherm zo uit de cassette.
Bij teveel wind of te lage temperaturen trek je het oprolbaar windscherm naar beneden en blijf je gezellig genieten van jouw balkon. Door de komst van deze windschermen is het niet meer nodig om een permanent windscherm te plaatsen. Bepaal zelf of je beschermd wilt zitten of niet. Door een uitgebreide keuze in diverse afmetingen en kleuren is er zo voor ieder balkon een juiste oplossing.

Moderne luxe uitstraling van een cassette tegen de muur of plafond.

Het oprolbare balkon windscherm kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Naast de functionele toepassing speelt het design ook een belangrijke rol. Het doek wordt opgerold in een aluminium cassette die tegen de muur of plafond aan gemonteerd wordt. Voor de bevestiging op het balkon wordt er standaard een balustrade beugel bijgeleverd. Zo kan dit windscherm op ieder balkon horizontaal of verticaal bevestigd worden. Daarnaast kun je het windschermen ook direct tussen twee muren monteren of tussen een wand en een losse eindpaal als sluiting.