opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Balkonscherm

Balkonscherm zorgt voor minder inkijk op uw balkon. Als u in een drukke stad woont, dan kan u niet lekker privé op uw eigen balkon zitten. Een slimme oplossing is een balkonscherm. Dit scherm kan u plaatsen tegen het hekwerk van uw balkon aan. Als u nu gaat zitten op uw balkon dan zit u in volledige privacy. Het balkonscherm is aan uw zijde doorzichtig, waardoor u gewoon nog de straat op kan kijken. Aan de andere kant kunnen voorbijgangers niet door het balkonscherm heen kijken. U zit heerlijk uit het zicht, waardoor u het idee heeft dat uw balkon echt uw eigen privéplekje is.

Balkonscherm ter bescherming tegen wind

Helaas wordt er soms niet helemaal goed nagedacht over de bescherming van uw balkon tegen wind. Als uw balkon net aan de verkeerde kant zit dan zit u de hele dag in de wind. Vooral als u een vrij hoog balkon heeft kunt u hier flink last van hebben. U kan niet even lekker op het balkon zitten want het is met de Hollandse wind al snel te koud. Een balkonscherm kan de ideale oplossing zijn om uw balkon toch af te schermen tegen de wind. Het scherm is heel eenvoudig aan te brengen op uw balkon. U kan zo al snel lekker uit de wind zitten en genieten van uw eigen balkon.

Balkonscherm verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs 

In onze online shop komt u verschillende kleuren en designs tegen. U kan eenvoudig een scherm uitkiezen die past bij de uitstraling die u zoekt. Met een afdekprofiel kan u het scherm netjes afwerken en wordt het één geheel met uw balkon. De schermen zijn gemaakt van degelijk HDPE kunststof en de kleur verandert niet zelfs niet in de felle zon. U kan zo nog jaren genieten van uw eigen balkonscherm zoals op de eerste dag dat u het scherm gemonteerd heeft. Omdat een balkonscherm een natuurlijk lichtgewicht product is, kan de installatie binnen enkele minuten worden uitgevoerd.

De hoogwaardige balkonschermen van Tuinhekbekleding.nl zijn een betaalbaar en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele houten tuinhekbekleding. We selecteren en inspecteren elk de beste producten. Deze speciaal ontworpen grensstructuur is beveiligd met stevige gegalvaniseerde staaldraad die op zijn plaats kan worden gevormd.

De installatie kan snel worden uitgevoerd en vereist geen zwaar werk. De lengte van balkonschermen kan ook worden ingekort door de draad door te knippen en het gewenste aantal polen te verwijderen. Buig de draad terug op zijn plaats zodra de gewenste lengte is bereikt.

We bieden verschillende kleur-, stijl- en maatopties voor. Traditionele balkonschermen zijn verkrijgbaar in de kleuren naturel en zwart. Onze uitbreidbare rand is echter alleen beschikbaar in natuurlijke kleuren, maar kan worden aangepast aan de meest gecompliceerde structuren. Gebruik een van onze balkonschermen ook om eventueel bloembedden, tuinen of fonteinelementen te verdelen voor een organische en natuurlijke uitstraling.