opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Bamboe tuinschutting

Natuurlijke bamboe tuinschutting. Gebruik dit voor uw binnen- of buiteninrichting voor uw privacy. Dek een lelijke schutting af of creëer een tropisch gevoel op uw terras met deze natuurlijke bamboe tuinschutting. Geweldig product voor het versieren van uw terras of achtertuin. Gemaakt van bamboe dat met draad is geweven, kan het aan een bestaande omheining of aan eigen staanders worden bevestigd.

We gebruiken hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat elk van onze bamboe tuinschutting is gemaakt van het meest duurzame dat beschikbaar is. Elk hek is verbonden door een reeks gegalvaniseerde staaldraden en met een dop erop aangebracht voor een afgewerkte look. Onze bamboe-afrastering wordt individueel verpakt, klaar voor eenvoudige installatie. In onze shop verkopen we bamboematten in verschillende afmetingen.

Bamboe tuinschutting

Tuinhekbekleding.nl is een toonaangevende leverancier van bamboeschermen en aanverwante producten voor het buitenleven. Wij zijn gespecialiseerd in zorgvuldig geproduceerde, duurzame bamboe in verschillende kleuren en afmetingen. Een natuurlijk product is, vertonen individuele stukken subtiele variaties in grootte en kleur - onderdeel van de unieke tropische aantrekkingskracht van bamboe!

Bamboe omheinding

Bekijk ons aanbod van natuurlijke, zwarte en verbrande bamboeschermen en accessoires online, of neem vandaag nog contact met ons op voor advies.

Het plaatsen van een bamboe schutting varieert in moeilijkheidsgraad, afhankelijk van waar u het wilt plaatsen. Het is eenvoudig om uw bamboe hekwerk te installeren over een bestaande schutting. Het plaatsen van een bamboemat op metselwerk vereist het ophangen van houten planken en het volgen van dezelfde stappen als een houten omheining. Als u alleen een schermrol wilt gebruiken, moet u een houten frame maken voordat u het installeert.

Bamboeschermen kunnen worden gebruikt op veel verschillende soorten oppervlakken, zoals gipsplaten, bestaande houten hekken, beton, cementblokken, kettingschakels, houten wanden, onder aanrechtbladen of poorten.

Bouw nieuwe structuren met unieke, tropische charme. Bamboe tuinschuttingen zijn perfect voor het bouwen van een boomhut, bar, huis voor uw huisdier of een speelhuis voor kinderen.

Bamboeschermen zijn uitstekend geschikt voor achtergrondbeurzen, congresevenementen en de meeste tropische thema's. Bedek lelijke elementen. Gebruik bamboe omheiningen om uw onaantrekkelijke zwembad, airconditioning of verwarming en afvalcontainers te verstoppen. Er zijn heel veel mogelijkheden voor het gebruik van een bamboe tuinschutting.

Bamboe tuinschutting is een smaakvol, milieuvriendelijk en exotisch materiaal dat een vleugje tropische flair aan de omgeving kan toevoegen. Als betaalbaar en lichter materiaal dan massief houten alternatieven, bieden bamboematten zeker de meeste waar voor uw geld.