opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Bamboe schutting op rol

Bamboematten zijn ideaal als tuinafscheiding, maar kunnen ook gebruikt worden voor plafond-en wandbekleding, zonwering, enz. Ons ruim assortiment bamboeschutting op rol bestaat uit verschillende diktes, kleuren en afmetingen.

Wij garanderen de beste kwaliteit bamboematten aan de goedkoopste prijs. Zo zijn onze bamboe schutting op rol aan de bovenkant op natuurlijke wijze gesloten, en zijn de bamboestokken op meerdere plaatsen met gegalvaniseerde ijzerdraad aan elkaar bevestigd voor extra stabiliteit. Bamboematten zijn makkelijk te bevestigen tegen een bestaande schutting, omheining, draadafsluiting of gaaspaneel.

Belangrijkste kenmerken van de bamboe schutting op rol zijn:

  • Kleur: Naturel
  • Lengte: 300cm
  • Hoogte: 90/100/150/180 en 200cm
  • Diameter Ø: ±1cm
  • Dichtheid: ± 80%
  • Toepassing: Natuurlijk erfafscheiding
  • Gemakkelijk in te korten, zowel in hoogte als in lengte
  • Onderling verbinding via gegalvaniseerde staaldraad

Bamboeschutting op rol 3 meter lang

Deze bamboe schutting op rol zijn 3 meter lang. De gespleten bamboe is per stengel verbonden met gegalvaniseerd ijzerdraad. De totale dikte is ongeveer 0,8 cm. Wat zo leuk is aan bamboe is zowel de uitstraling als de duurzaamheid. Bamboe groeit namelijk na het afknippen gewoon verder.

Wanneer u op zoek bent naar een mooie, duurzame schutting, dan vindt u bij Tuinhekbekleding.nl in Knegsel ongetwijfeld wat u zoekt. We hebben een uitgebreid assortiment met schuttingen en tuinschermen die vervaardigd zijn uit natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld de wilgen schuttingen. Op deze pagina kunt u terecht voor de aanschaf van een bamboe schutting of bamboe scherm.

Deze matten van bamboe zijn eenvoudig te bevestigen aan palen met krammen. Deze bamboerollen, ook wel bamboe-schutting genoemd, geeft uw tuinafscheiding een natuurlijke uitstraling. De afmeting van de bamboerol is verschillend, namelijk: 90, 100, 150, 180 en 200 cm hoog.

Bamboeschutting op rol kopen

Een natuurlijke tuinafscheiding is voor veel tuinen een heuse aanwinst. In plaats van een houten schutting of een gemetselde muur geeft een natuurlijke tuinafscheiding en natuurlijke uitstraling aan uw tuinafscheiding. Ook krijgt u door de natuurlijke bamboe ook een natuurlijke vorm van privacy in uw tuin of terras en het voorkomt inkijk van nieuwsgierige buren. Doordat het een natuurlijke tuinhekbekleding betreft is de doorzichtigheid (dichtheid) nooit 100%, bij de Bamboematten is dit 80%.

Natuurlijke tuinafscheiding heeft een lange levensduur omdat de materialen recht uit de natuur komen. Ze zijn daarom bestand tegen het Nederlandse weer. In uw tuin creëert u een bijzondere sfeer door middel van de matten. Wij adviseren om de Bamboe tuinschutting matten 10cm vanaf de ondergrond te monteren om waterschade aan de Bamboematten te voorkomen.

Heeft u meer informatie nodig? Neem dan direct contact met ons op.