opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 29 reviews

Vergroot de privacy met tuinhekbekleding.

Ondanks dat je een hek hebt staan is er een kans dat je nog steeds inkijk hebt in je tuin. Vooral als je bijvoorbeeld net een nieuwe haag geplaatst hebt en deze nog niet is aangeslagen. Het kan dan slim zijn om te kiezen voor tuinhekbekleding. Je kan deze bekleding tijdelijk of permanent voor je tuinhek plaatsen. De buren kunnen zo niet meer door je hek heen gluren. In onze webshop verkopen we diverse soorten tuinhekbekleding. Je kan zo een stijl uitzoeken die past bij je tuin.

Zichtbreeknet in natuurlijke kleurtinten

Natuurlijk wil je niet tegen een opvallend zichtbreeknet aankijken. Dit is de reden dat wij in onze webshop natuurlijke kleurtinten aanbieden. Vooral als straks de haag definitief gaat groeien zie je er helemaal niks meer van. Onze zichtbreeknetten worden voorzien van 5 jaar garantie op de UV bescherming. Dit wil zeggen dat de netten niet verkleuren als deze in de zon staan. Je kan de tuinhekbekleding dus zelfs toepassen in een zonnige achtertuin. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het doek in kwaliteit afneemt door de zon. Onze tuinhekbekleding is er namelijk op berekend om in de volle zon te staan.

Dichtheid van de tuinhekbekleding.

Als je op zoek bent naar een stukje privacy in de achtertuin, dan is de dichtheid absoluut van belang. Wij verkopen in onze webshop de doeken met een verschillende dichtheidspercentage. De minimale dichtheidspercentage is 90% waardoor je voldoende privacy hebt in je achtertuin. Pas als iemand echt met zo’n oog tegen het doek aan gaat staan kunnen er schaduwen zichtbaar zijn. Als dit toch nog niet voldoende is kan je bij ons ook terecht voor 97% tot zelfs 100% dichtheid. Bij de 100% dichtheid doeken weet je zeker dat er niemand door je tuinhek heen gaat kijken.

Tuinhekbekleding als tijdelijke oplossing.

Tuinhekbekleding wordt niet alleen gebruikt voor meer privacy, maar ook als tijdelijke oplossing. Stel je hebt het idee om een haag neer te zetten in plaats van een schutting. Het kopen van een volgroeide haag kost een vermogen vergeleken met losse planten. Helaas duurt het wel een paar jaar voordat de haag volledig aangegroeid is. Tuinhekbekleding kan als tijdelijke oplossing dienen om toch voor privacy te zorgen. De buren kunnen zo niet meteen in je tuin kijken en je kan zo wel vrij zitten tot de haag volledig is aangegroeid. Als de haag is aangegroeid kan je besluiten om het zichtbreeknet weer weg te halen.

Tuinhekbekleding online bestellen.

Wil je graag meer privacy in je achtertuin? Je kan direct online tuinhekbekleding bestellen. Je kan zelf bepalen welke dichtheid je graag wilt aanschaffen. Het is bij ons mogelijk om voordelig grote afstanden in één keer te kopen. Zo kan je voordelig 10 of 24 meter tuinhekbekleding bestellen. Het enige wat je nog hoeft te bepalen is de dichtheid en de kleur van de bekleding. Plaats gerust je bestelling direct online in onze webshop. 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.