opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 28 reviews

Boomschorsmat bestellen

Een nieuwe trend binnen de decoratieve matten zijn deze boomschorsmatten.  Deze bestaan uit repen boomschors die exclusief geselecteerd zijn voor gebruikt in deze matten gezien hun langdurige elasticiteit en duurzaamheid.

Deze matten zijn bijzonder soepel, makkelijk uit te rollen en snel te bevestigen tegen een nieuw te plaatsen structuur of bestaande draadafsluiting. Een natuurlijke tuin omheining met een bijzonder snelle plaatsing. Bovendien kunt u deze makkelijk aanpassen op maat, zowel in hoogte als in lengte. Gewoon met de snoeischaar of een kniptang bijknippen.

boomschorsmat bestellen

Boomschorsmat tuinafscheiding

Deze matten in boomschors zorgen voor een heel natuurlijke maar toch uiterst strakke vormgeving in uw tuin. Ze contrasteren prachtig in combinatie met groene of bloeiende beplanting. Ook begroeiing met bloeiende klimplanten behoort tot de mogelijkheid.

Het plaatsen van dergelijke matten wordt voornamelijk zelf gedaan. Deze kan bevestigd worden tegen een gaasdraad of gaaspaneel of reeds bestaande tuinschermen. Deze matten hebben wel een stevige achtergrond nodig om tegen bevestigd te worden. Ze kunnen dus niet alleen op zichzelf staan. Wij adviseren om de natuurlijke Boomschors tuinschutting matten 10cm vanaf de ondergrond te monteren om waterschade aan de Boomschorsmatten te voorkomen.

De boomschorsmatten van Tuinhekbekleding zijn uitermate geschikt voor diverse situaties, zoals het dienen als tuinafscheiding voor uw eigen privacy en voorkomt dat buren kunnen meegluren met wat u aan het doen bent. Daarnaast houdt boomschorsmatten ook veel windvlagen tegen, ideaal voor uw eigen terras of balkon.

Wij hebben diverse maten boomschorsmatten op voorraad, namelijk: 3x 0.9 meter, 1 meter, 1,5 meter, 1,8 meter en 2 meter. Heeft u vragen over de natuurlijke boomschorsmat als tuinschutting te monteren, neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31(0)40-2826082.