opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 28 reviews

Boomschorsmat op rol

De boomschorsmat op rol is gemaakt van hoogwaardige lichtgekleurde repen boomschors. Deze boomschorsmatten zijn een natuurproduct en de repen boomschors zijn dicht op elkaar geweven met bruin geplastificeerd ijzerdraad. De boomschorsmat is dubbelzijdig, dus van twee kanten even mooi. Dat is een groot verschil met wat op veel andere plaatsen wordt aangeboden. Daarnaast is de boomschorsmat voor 70% dicht. Doordat het een natuurlijke tuinhekbekleding betreft is de doorzichtigheid (dichtheid) nooit 100%, bij de Boomschorsmatten is dit 70%.

De belangrijkste eigenschappen van de boomschorsmat op rol zijn:

  • Materiaal natuurlijk Boomschors;
  • Dichtheid 70%.

De boomschorsmat op rol is verkrijgbaar in verschillende lengte-afmetingen. De boomschorsmatten zijn ideaal om klimplanten in te laten groeien en bieden u gemakkelijk en snel privacy. De natuurlijke Boomschors stengels zitten onderling verbonden met ijzerdraad waardoor er een stabiel windscherm van Boomschors ontstaat.

Boomschorsmat online bestellen

Deze boomschorsmat is gemakkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld een gaaspaneel of betongaas. Deze boomschorsmat is eenvoudig zelf op maat te maken, in de breedte met behulp van een snoeischaar of zaag. De breedte van de boomschorsmat kunt u aanpassen door het ijzerdraad op de gewenste breedte af te knippen met een nijptang. Een goede tip is om direct ondergrond te vermijden, zorg ervoor dat de boomschorsmat ongeveer 10 cm vrij boven de grond bevestigd wordt. Op die manier verlengt u de levensduur van de boomschorsmat. Onze natuurlijke afscheidingen geven privacy op een compleet ecologische manier. Als leverancier hebben wij een grote verscheidenheid aan schermen, matten en rollen in ons assortiment. Zo leveren wij hazelaarschermen en wilgenschermen maar ook wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten en rietmatten. Het makkelijkste is de natuurlijke Boomschorsmat als tuinschutting te bevestigen met losse ijzerdraden, trekbandjes of nietjes te bevestigen aan uw tuin afrastering.

Heeft u belangrijke vragen over de natuurlijke boomschorsmat van Tuinhekbekleding.nl, zoals montagevragen, tips of andere vragen? Neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch op: +31(0)40-2826082.