opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 28 reviews

Boomschorsmatten bestellen

De boomschorsmatten hebben dubbele stroken Boomschors, dus zijn tweezijdig te gebruiken. De voorkant is precies hetzelfde als de achterkant. De boomschorsmatten zijn te gebruiken als afscheiding, maar ook geschikt om een schutting te verfraaien of een oude lelijke muur weg te werken. Tevens zijn de boomschorsmatten Ideaal voor klimplanten.

De levensduur van Boomschorsmatten is afhankelijk van de constructie en bevestiging. Er moet altijd voor gezorgd worden dat de mat niet kan bewegen /slaan in de wind. Daardoor kan er de rol beschadigen. Boomschorsmatten dienen bij voorkeur een eind boven de grond geplaatst te worden.

Onze matten zijn gemaakt van repen boomschors, dubbelgevouwen en samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad. Deze matten zijn zeer dik en hebben aan beide zijden een "mooie" kant, dus indien bevestigd tegen bijvoorbeeld gaashekwerk hebben de buren ook dezelfde aanblik.

boomschorsmatten bestellen

Boomschorsmatten bevestigen

Afscheidingen in de tuin zijn op dit moment erg belangrijk. Werd er vroeger een coniferenhaag geplaatst die dan na jaren dichtgegroeid was, tegenwoordig moet in verband met privacy en ruimte de afscheiding snel en efficiënt dicht zijn. Een natuurlijke afscheiding voldoet aan die eisen. Natuurlijke afscheidingen kunt u in de webshop bestellen. Wij leveren aan tuinafscheidingen aan particulier en bedrijf. Veel van onze klanten bedenken en maken de mooiste dingen wij adviseren u dan ook zeker de foto's van klanten te bekijken. In de webshop vindt u het totaalassortiment dat wij allemaal verkopen. Omdat een plaatje lang niet alles zegt nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom.

De bruine kleur van boomschorsmatten geeft warmte en gezelligheid. Boomschorsmatten zijn geschikt voor diegene die een nagenoeg dichte natuurlijke afscheiding wil. De boomschorsmatten zijn van stroken boomschors.

Wij adviseren om de natuurlijke Boomschors tuinschutting matten 10cm vanaf de ondergrond te monteren om waterschade aan de Boomschorsmatten te voorkomen. Het makkelijkste is de natuurlijke Boomschorsmat als tuinschutting te bevestigen met losse ijzerdraden of nietjes te bevestigen aan uw tuin afrastering.

Heeft u vragen over de natuurlijke Boomschorsmat als tuinschutting te monteren, neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31(0)40-2826082.