opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 28 reviews

Hedera schutting

Als je op zoek bent naar een alternatief voor de traditionele tuinomheining, zijn hedera schuttingen een steeds populairdere optie. Klimopschermen, ook bekend onder hun Latijnse naam, Hedera-helix, bieden een aantrekkelijker alternatief voor een hek terwijl ze jouw tuin tot leven brengen.

Ze zijn perfect voor het bedekken van muren, scheidingswanden of kozijnen in een tuin of buitenruimte. Hedera schuttingen bieden ook privacy. Ze zijn niet alleen opvallend als natuurlijke omheining, maar je kunt er ook niet doorheen kijken. Hedera schuttingen zijn milieuvriendelijk.

De hedera kunsthaag van Tuinhekbekleding.nl worden gekweekt op gegalvaniseerde stalen frames, elk met vijf scheuten om een ​​veel volledigere dekking voor je buitenruimte te creëren. We hebben verschillende klimopschermen beschikbaar die passen bij de stijl van jouw buitenruimte. Ze tuinschermen zijn eenvoudig te installeren en maken effectieve onderhoudsarme, duurzame hekken. Groene schermen zijn in populariteit gegroeid, zowel voor zakelijk als voor particulier.

Eenvoudig geplaatst zonder de noodzaak voor het verwijderen van potten of bloembakken, zijn onze hedera schuttingen klaar voor een revolutie in de tuin. Voordelen van hedera schuttingen zijn:

  • Kostenefficiënt
  • Eenvoudig en snel te monteren
  • Perfect voor buitengebruik
  • Weinig onderhoud
  • Onmiddellijke privacy
  • Uitstekend voor het milieu
  • Montageset en handleiding inbegrepen

Klimopschermen en haagschermen bieden zowel de beveiliging van een hek met de voordelen voor het milieu als de aantrekkelijke afwerking van een haag. Wanneer veiligheid, privacy en ruimte jouw prioriteiten zijn, is ons assortiment hedera schuttingen de perfecte oplossing.

Nogmaals, ze hoeven slechts eenmaal per jaar te worden gesnoeid om er netjes en opgeruimd uit te zien. Installatie van de kunsthagen is eenvoudig. Met een groter bewustzijn in het verminderen van vervuiling en het vergroten van onze groene gebieden in steden en stedelijke omgevingen, zijn deze hedera schuttingen een geweldige oplossing. Ze helpen lawaai en luchtvervuiling te verminderen en werken tegelijkertijd als een windscherm. De verschillende soorten zijn allemaal natuurvriendelijk en bieden de veiligheid van een hek met de voordelen van een haag!