opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Kunststof tuinschutting een onderhoudsvrije dichte afscheiding

Het grote pluspunt van het plaatsen van een kunststof tuinschutting is dat deze niet te lijden heeft door de diverse weersinvloeden. Kunststof heeft de krachtige eigenschap dat het bestand is tegen nagenoeg alle weersinvloeden. Het materiaal is in de fabriek al dusdanig bewerkt dat het resistent is tegen UV-straling, dus ook na vele, vele jaren zal er geen tot weinig verkleuring zichtbaar zijn. Wat ook een groot verschil is met afscheidingen van natuurlijk materiaal is dat door de exacte afmetingen van de kunststof lamellen deze perfect op elkaar aansluiten en hierdoor de inkijk gereduceerd wordt naar 0%. Dus altijd sprake van maximale privacy! 

Moderne uitvoering van erf afscheiding

Door een ruim aanbod in diverse kleuren is er voor iedere tuin of terras een juiste kunststof tuinschutting te krijgen. Door het kunststof materiaal van de tuinschutting is onderhoud niet nodig en de levensduur eindeloos. De speciale Sunline uitvoering is gemaakt van transparanter materiaal wat als resultaat heeft dat er zacht diffuus licht doorheen schijnt. Dit is zeer sfeer verhogend en de privacy is nog steeds gewaarborgd. 

Belangrijke voordelen van een kunststof tuinschutting:

* Zeer duurzaam
* Weerbestendig en Uv-bestendig
* Zeer gemakkelijk schoon te maken
* Volledig winddicht & ondoorzichtig
* Gemakkelijk op maat te snijden

Het plaatsen van een kunststof tuinschutting

Kunststof tuinschuttingen worden vaak geplaatst als erf afscheiding tussen buren of als complete omheining van een tuin. Maar deze schuttingen zijn ook goed te plaatsen als balkon bekleding, hier worden dan vaak de Sunline transparante tuinschuttingen voor gekozen. Op een balkon heb je toch altijd meer last van ongewilde inkijk, maar wil je ook niet helemaal afgesloten zitten. Dan is het plaatsen van een transparante kunststof tuinschutting de beste keuze.