opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Leuke ideeën voor een tuinschutting

Een tuinschutting is een praktische manier om beestjes weg te houden van uw kostbare bloemen en geeft structuur aan uw tuin. Het geeft u een manier om uw tuin duidelijk af te bakenen van de rest van uw tuin en tegelijkertijd een beetje persoonlijkheid en stijl toe te voegen aan uw eigen buitenruimte.

En hoewel sommige ideeën wat meer inspanning vergen, kunnen anderen gemakkelijk in een dag of twee worden gemaakt.

Bamboematten als tuinschutting

De natuurlijke matten zijn ideaal voor uw tuinschutting, maar kunnen ook worden gebruikt voor decoratie of om wijnstokken te laten groeien. Onze matten zijn gemakkelijk te bevestigen en u kunt ze gebruiken wanneer dat nodig is, aangepast aan uw stijl. Bamboematten zijn een aanvulling voor bijna elke tuin!

Tuinhekbekleding heeft veel variatie aan leuke ideeën. Zo is de bamboemat een goede tuinschutting, die ook wat flair brengt in uw tuin. Deze zijn erg gemakkelijk te bevestigen en eenvoudig te monteren aan een ander deel van uw tuinschutting. De natuurlijke matten zijn ideaal voor uw tuinschutting, maar kunnen ook worden gebruikt voor decoratie of om wijnstokken te laten groeien. Bamboematten zijn een aanvulling voor elke tuin.

Bamboeschutting op rol

Het uiterlijk van uw tuinschutting zet de toon voor de rest van de tuin. We houden van het moderne, eigentijdse gevoel dat deze geometrische houten omheining van Tuinhekbekleding.nl toevoegt aan de tuin.

Tevens hebt u, buiten bamboematten, ook bamboeschutting op rol. Ideaal als tuinafscheiding, maar kan ook gebruikt worden voor plafond-, wand en zonwering. Door ons uitgebreide assortiment kunt u heel eenvoudig verschillende diktes, kleuren en afmetingen bestellen.

Bij Tuinhekbekleding.nl heeft u garantie op onze bamboeschutting op rol. We waarborgen de kwaliteit tegen de goedkoopste prijs. Door bamboeschutting op rol te bestellen sluit u uw omgeving gesloten, maar op een natuurlijke wijze af. Bamboeschutting op rol zijn makkelijk te bevestigen tegen een bestaande schutting, omheining, draadafsluiting of gaaspaneel.

Iedereen zou altijd een beetje extra bescherming rond hun tuin kunnen gebruiken. Waarom bespaart u niet wat geld en bouwt u een creatief tuinschutting met bamboeschors dat visueel aantrekkelijk is? Het kan ook dit allemaal doen zonder ook een groot budget te vereisen.

De boomschorsmat op rol is gemaakt van hoogwaardige, lichtgekleurde boomschors repen. De boomschorsreepjes zijn geweven met geplastificeerd ijzerdraad. De boomschorsmat is dubbelzijdig en heeft het een dichtheid van 70%.

Een nieuwe schutting plaatsen? Bekijk ons uitgebreid aanbod op de website.