opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 28 reviews

Maatwerk privacydoek

Wij bieden een complete lijn van hoogwaardige, duurzame en op maat ontworpen privacydoeken die kunnen worden aangepast aan de behoefte van elk project. Maatwerk privacydoeken zijn vervaardigd om privacy, bescherming en veiligheid te bieden zonder afbreuk te doen aan de integriteit van uw omgeving. Aangepaste formaten en ontwerpen zijn beschikbaar, die bescherming bieden tegen schadelijke ultraviolette (UV) stralen, wind en andere klimaatfactoren. Onze volledige lijn van standaard en aangepaste privacydoeken zijn gebruikt in woningen, resorts, hotels, zwembaden, hoogbouw-sites en nog veel meer. Ongeacht de afmeting, kleur of stof die u wenst, onze specialisten op het gebied van omheining staan ​​voor u klaar.

Ventilatie en waterdoorlatendheid - Open stikstekenontwerp vermindert de windsnelheid en de warmteopbouw en zorgt voor waterdoorlatendheid en ventilatie.

  • UV-bescherming - Uv-bestendig polyethyleen met hoge dichtheid
  • Productafmetingen - schaduwdoek is verkrijgbaar in breedtes tot 34 voet.
  • Chemische bestendigheid - Bestand tegen tuinbouwchemicaliën, sprays en detergenten.
  • Vochtbescherming - Minder verdamping om vochtverlies te voorkomen
  • Constructie - Stevige, genaaide, gebreide constructie is bestand tegen scheuren, scheuren en rafels. Schaduwniveaus blijven constant gedurende de levensduur van het product.
  • Kostenbesparend.

Privacydoeken worden veel gebruikt in tuinen en op balkons en dakterrassen om pottenkijkers af te weren. Ook houdt een privacydoek de wind tegen, waardoor u vaker in de tuin, op het terras of op de camping kunt zitten. Bij Tuinhekbekleding.nl vindt u diverse soorten doeken, waaronder privacy doeken op maat. U kunt de doeken eenvoudig samenstellen door de vorm te kiezen, de afmetingen in te vullen, het materiaal en een kleur te kiezen en aan te geven of u wel of geen bevestigingsmaterialen wilt. De doeken worden in onze werkplaats door onze ervaren medewerkers op maat vervaardigd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardig materiaal. Nadat we de privacydoeken op maat hebben gemaakt, worden deze verpakt bij u thuis verzonden.

Tuinhekbekleding.nl biedt stijlvolle, praktische en werkzame oplossingen om meer privacy te creëren voor op de camping, thuis of in de tuin. Onze privacydoeken worden dan ook vaak gebruikt als tuinafscheiding, schuttingdoek of zichtscherm. Door de dichte weving van het doek is inkijken niet mogelijk. U kunt het privacydoek ophangen waar u maar wilt en hiermee het gewenste effect creëren. Wij bieden twee varianten, een waterdoorlatende en waterdichte. Voor uw privacydoek heeft u de keuze uit verschillende materialen, randafwerkingen en kleuren. Natuurlijk adviseren wij u graag bij de keuze van het winddoek en de manier waarop u het winddoek zo efficiënt mogelijk kunt gebruiken. De doeken zijn eenvoudig te demonteren en op te bergen in de bijgeleverde tas.