opc_loader

Windbreekdoek op maat

Ga op zoek naar windbreekdoeken op maat om de kou weg te beperken. Gemaakt van hoogwaardige materialen, krijg het minder koud in het voorjaar. Windbreekdoek zijn handig, ook op de camping.

Je kunt ze bij de tent zetten om de wind nog aangenamer te maken. Of u nu een windbreekdoek wilt voor op de camping, in de tuin of op het strand, wij hebben de windbreekdoeken die geschikt zijn voor elke situatie.

De windbreekdoeken kunnen wij op maat laten maken. Deze windbreekdoeken zijn van kwaliteit en wordt vervolgens geproduceerd en op maat gemaakt. Ze houden voor 70% wind tegen en voor 40% schaduw. Je kunt vroeg in het voorjaar genieten van buiten door de windbreekdoeken. Er ontstaat in het najaar een aangenaam temperatuur en de windbreekdoeken op maat zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden. Het is echter niet waterdicht.

Windbreekdoek prijs

Windbreekdoeken zijn er in meerdere maten, afhankelijk van de grootte en breedte van een windbreekdoek. De winderige omstandigheden kunnen vervelend zijn en een windbreekdoek zorgt ervoor dat je kunt blijven ontspannen en genieten in de tuin. Dit is de ideale windbarrière voor in de tuin. Ze zijn rond de 1,5 tot 2 meter hoog en zorg naast een aangename wind ook voor genoeg privacy. Een windbreekdoek is een geweldige, voordelige en snelle oplossing voor beide wensen.

De wind wordt gereduceerd met 88% en schermt ook grotendeels het zicht af van nieuwsgierige buren. Deze windbreekdoeken zijn verkrijgbaar in de kleuren groen en zwart. Het doek heeft om de 5 cm knoopsgaten (onder en boven) waarmee het d.m.v. binddraad aan het hek bevestigd kan worden.

Waar een robuust windbreekdoek is vereist en met een levensduur van 10 jaar, hoef je niet verder te zoeken dan de windbreekdoeken van Tuinhekbekleding.nl. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en in vaste rolmaten of snijlengtes. Onze windbreekdoeken houden zeventig procent van de wind tegen en filtert de zon waar nodig is. Het doek is gemaakt van speciaal gaas, waardoor je er alsnog wel doorheen kunt kijken. Tevens zijn onze windbreekdoeken gemakkelijk te monteren aan jouw veranda, pergola of overkapping.

Brandveiligheid winddoek

Het doek dat wij aanbieden is gemaakt van pvc-polyester. Desondanks draagt dit doek niet of nauwelijks bij aan het verspreiden van brand. Het winddoek valt in brandklasse B1. Dit wil zeggen dat het materiaal een zeer beperkte bijdrage levert bij brand. Met andere woorden: het materiaal is zeer moeilijk brandbaar en zorgt niet voor verdere verspreiding van de brand.