opc_loader

Zichtdoek op maat

Bij Tuinhekbekleding.nl zijn we gespecialiseerd in zichtdoeken op maat, van privacydoeken voor de tuin tot decoratieve zichtdoeken.

Zichtdoeken op maat uit polyethyleen ultra-resistent duurzaam geweven in bruin, groen of bamboekleur uv-bestendig, winddoorlatend, te bevestigen met tie wraps. Zichtdoeken worden vaak gebruikt om de zichtdichtheid te verbeteren in combinatie met wilgenmatten, heidematten, bamboematten, rietmatten en boomschorsmatten of tegen betongaas, maar ook tegen hekwerken op sportplaatsen, bouwplaatsen en rondom tennisbanen en zwembaden. De zichtdoeken worden vaak achter of tussen deze natuurlijke tuinafscheidingen geplaatst. Tenslotte wordt het zichtdoek vaak als schaduwnet of zonnedoek op pergola's of overkappingen gebruikt tegen uv-straling. De zichtdoeken zijn ongeveer 70-80% zichtdicht en zijn te bevestigen met tie-wraps.

Waarom kiezen voor zichtdoeken

Wanneer u kiest voor zichtdoeken dan kiest u voor een tuinafscheiding van hoogwaardige kwaliteit. Vaak zien we dat we niet genoeg of geen privacy hebben in onze tuin, zichtdoeken bieden u wat extra zichtdichtheid en wordt vaak gecombineerd met onze wilgenmatten, bamboematten, heidematten of boomschorsmatten. U zit lekker uit het zicht van de buren. Zichtdoeken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, uv-bestendig en eenvoudig te monteren.

Waaruit bestaan onze zichtdoeken

De zichtdoeken zijn gemaakt uit de stof polyethyleen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. U kunt het desgewenst inkorten. Zichtdoeken zijn uv-bestendig en winddoorlatend.

Zichtdoeken op maat vervaardigd. Voorzien van een gestikte 35mm brede polypropyleenzoom en messing ringen Ø 12mm om de 50cm.

  • Verkrijgbaar: 85%, 95% en 100% zicht remmend.
  • Maximale hoogte: 2m
  • Kleuren: groen en zwart
  • Lengte: alle lengtes verkrijgbaar

Ideaal voor:

  • Private tuinen
  • Terreinen