opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Schaduwgaas 

Schaduwgaas is een voordelige oplossing voor het bekleden van uw tuin afrastering. Zolang uw tuin nog niet begroeid is en daardoor de wind vrij spel heeft is het plaatsen van schaduwgaas een zeer goed alternatief. Door de hoge windreductie van het schaduwgaas voorkomt u oa dat planten en bloemen bij een stormachtige wind veel te lijden hebben. Daarnaast bent u door de dichtheid van het schaduw gaas beschermt tegen nieuwsgierige inkijk door de tuinafrastering.

Toepassing schaduwgaas

Schaduwgaas kan toegepast worden bij diverse doeleinden zoals bij Tennisbanen, Kwekerijen, Hoveniers, Tuincentra ect. Alle maken gebruik van het schaduwgaas voor het reduceren van wind of het beschermen van de privacy. Bij commerciële doeleinden kan men zelfs het schaduw gaas laten bedrukken waardoor het direct een reclame uitstraling heeft. Denk hierbij vooral aan Golfbanen, Tennisbanen en andere sport verenigingen.

Verwerking van het schaduwgaas

Het bevestigen en verwerken van het schaduwgaas gaat op een zeer eenvoudige manier. U kunt ieder stuk schaduw gaas op maat maken dmv het snijden of knippen. Het bevestigen kan op een eenvoudig wijze met tyraps(trekbandjes) of spantouw. Door het weerbestendige materiaal van schaduwgaas is het geen probleem het gehele jaar bevestigd te laten zitten tegen uw tuin schutting.

Contact

Heeft u interesse in schaduwgaas? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@tuinhekbekleding.nl