opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Tuindoeken

U heeft dus al van de nieuwste trend gehoord, dat is mooi! Want zolang zijn we nog niet bezig met het mooier maken van tuinen. Een tuindoek is hiervoor ideaal. Het geeft in geen tijd en zonder dat het een fortuin kost een hele eigen toets aan uw tuin en bijgevolg aan uw interieur.


En wat is een tuindoek nu eigenlijk?

De nieuwste trend in tuindecoratie, niet meer maar zeker niet minder. Heeft u er al vaak bij een blinde muur of een lelijke schutting in de tuin gedacht: kon ik daar maar wat aan doen, dan is de tuindoek echt wat voor u! In geen tijd selecteert u een originele foto en kunt u uw tuin helemaal gaan aankleden.


Tuindoeken hebben meerdere functies, zoals het bedekken van een lelijke schutting of muur. Of het geeft meer diepte in de tuin. Deze tuindoeken worden van een duurzaam materiaal gemaakt. Bovendien worden ze voorzien van ophangringen. Speciale bevestigingselastieken zijn los bij ons te verkrijgen.


We leven immers in een beeldcultuur en waarom zou u dat niet doortrekken met een tuindoek? Vindt u toch niks naar uw smaak tussen onze professionele foto’s, dan is er nog geen man over boord. U kunt ook uw eigen zelfgenomen foto’s uploaden en op een tuindoek laten drukken. Zo gaat u wel heel ver in de personalisatie van uw tuin. Begin maar alvast een leuk beeld voor op uw tuindoek uit te zoeken.


Past dit wel, zo’n tuindoek

Dat is nu net het leuke, onze tuindoeken zijn er in alle mogelijke formaten en vooral op uw maat. U heeft dus helemaal niet veel ruimte nodig om te kunnen genieten van een gepersonaliseerde tuindoek. Ook de bevestigingssystemen kunt u op uw eigen tuin afstemmen. U heeft op onze site maar liefst vele mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.


U vindt er ongetwijfeld dé manier om uw tuindoek te monteren en nog de juiste uitstraling te verkrijgen ook. Hout, aluminium, met elastieken of zonder, heel veel is mogelijk. En kennis van techniek is helemaal niet aangewezen om uw tuindoek te monteren. Het kleinste kind kan het.


Wij zijn de pionier van de tuindoeken en gaan we al heel wat jaren mee. De tuindoeken zijn allemaal afwasbaar en krijgen 2 jaar garantie op verkleuring. Verkleuren ze toch binnen deze tijd dan krijgt u gewoon een nieuwe. Een tuindoek moet immers een plezier zijn om naar te kijken.


Met een tuindoek kunt u uw balkon zeer gemakkelijk aankleden. Decoratief en waarborgt een stuk privacy. Het tuindoek kenmerkt zich door leuke, trendy prints die aan beide zijden zichtbaar zijn. Een tuindoek is eenvoudig schoon te maken door met een natte spons het vuil te verwijderen.