opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Tuinnetten

Tuinnetten tegen een tuinschutting zijn geen overbodige luxe met het Nederlandse klimaat. Doordat de kans op een heftig voor- en najaar zeer reëel is, met veel wind en regen heeft u vaak last van wind, bladeren en zand op uw terras. Ook in de zomer kan wind een hinderlijke plaag zijn als u op het terras wilt genieten van het buitenleven. Door het plaatsen van een tuinnet tegen een open schutting wordt dit grotendeels voor komen.

Tuinnetten zijn eenvoudig te monteren.

Het plaatsen van een tuinnet tegen een tuinschutting stelt niks voor en is zeer eenvoudig door uzelf te doen. Doordat Tuinhekbekleding.nl perfect maatwerk levert qua lengte en hoogte in de diverse tuinnetten hoeft u het bestelde tuinnet alleen maar uit te rollen en te monteren. Het monteren gaat het eenvoudigst met de tie-wrap(kabelbinders) die u door het net heen haalt en samen trekt rondom het hekwerk.

Materiaal dikte tuinnetten

Tuinnetten zijn er in diverse diktes(grammen per m²), windrecuctie(doorzichtigheid) en kleuren(groen, zwart) leverbaar. Het is dus geen enkel probleem om het juiste tuinnet voor uw tuinhekbelkeding te bestellen. Niet alleen is een tuinnet zeer praktisch maar het geeft ook een meerwaarde en verhoogde privacy aan uw tuin. Tuinnetten zijn weerbestendig en kunnen dus het gehele jaar door op uw tuinschutting gemonteerd blijven.

Contact

Heeft u interesse in tuinnetten? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@tuinhekbekleding.nl