opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Wilg schutting bestellen

De wilg schutting van Tuinhekbekleding die gebruikt worden zijn ecologisch verantwoord. Een Wilgenschutting is zeer geschikt om de tuin een warm en natuurlijk uiterlijk te geven. Door de flexibiliteit van het materiaal zijn de vorm, de hoogte, de doorkijkjes en het geheel naar wens aan te passen.

Zijn de wilgentenen eenmaal verwerkt of gevlochten, dan zullen deze - na het drogen in de zomer - een goede vormvastheid hebben. Bent u op zoek naar een wilgen schutting met een natuurlijke uitstraling die past bij uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in het leveren van duurzame wilgenschuttingen met een hoogwaardige kwaliteit!

Wilt u een wilgenschutting van uitstekende kwaliteit? Dan kunt u een wilgenschutting op maat aanschaffen bij Tuinhekbekleding.nl. Uiteraard zijn wij altijd bereid u te informeren en te adviseren op vrijblijvende basis.

wilg schutting bestellen

Wilgenschutting online bestellen

Natuurlijke schutting matten zijn de laatste jaren enorm populair. Wij bieden dergelijke tuinmatten per rol aan in de soorten rietwilgbamboe en boomschors . Zoekt u een goedkope manier van erfafscheidingen maken of een tijdelijke wand? Dan bieden natuurlijke tuinmatten uitkomst. Bestel ze hier voor de beste prijs en van A-kwaliteit.

De belangrijkste eigenschappen van onze wilgenschutting:

  • Materiaal natuurlijk Wilg
  • Dichtheid 85%
  • Dikte ongeveer 1cm 
  • Elke 10cm gegalvaniseerde draad

Het bevestigen van de Tuinschutting Wilg kunststof is zeer eenvoudig doordat alle lamellen onderling al met elkaar verbonden zijn. Door deze constructie ontstaat een stabiel windscherm wat u door middel van trekbandjes aan uw bestaande tuinschutting, tuinhek of afrastering kunt vast maken. De Tuinschutting Wilg kunststof is leverbaar in verschillende hoogtes met een lengte van 3m.

Wij zijn in staat onze kwaliteitsproducten tegen de beste prijzen van Nederland aan te bieden. Heeft u vragen over de natuurlijke wilgen schutting als tuinschutting te monteren, neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31(0)40-2826082.