opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Wilgenmatten bestellen

Een wilgenmat bestellen? Met de wilgenmatten op rol heeft u een mooie decoratieve afscheiding. De schutting van wilgentenen is gemaakt van natuurlijke materialen. Wilgenmatten bestellen voor uw tuinafscheiding.

De wilgenmatten zijn dicht op elkaar geweven met gegalvaniseerde draad. Tussen de draden is een afstand van 10 cm. Als u de wilgenrollen gaat plaatsen is het handig om ze een stukje boven de grond te monteren (10cm). Dit verlengt de levensduur van de afscheiding.

Onze wilgenmatten zijn gemaakt van dikke wilgentenen van 1 cm die zijn samengebonden met gegalvaniseerde draad. Wilgenmatten zijn oersterk en hebben een hoge zichtdichtheid waardoor ze voor erg veel privacy zorgen. Doordat het een natuurlijke tuinhekbekleding betreft is de doorzichtigheid (dichtheid) nooit 100%, bij de Wilgenmatten is dit 85%.

wilgenmatten bestellen

Wilgenmat kopen

Daarmee is het de ideale natuurlijke afscheiding voor bijvoorbeeld tuin, balkon of bedrijventerrein. Daarnaast zijn wilgenmatten ook heel geschikt om planten in te laten groeien. Wij verkopen de volgende wilgenmatten op rol:

  • Wilgenmatten 3x0,9m;
  • Wilgenmatten 3x1m;
  • Wilgenmatten 3x1,5m;
  • Wilgenmatten 3x1,8m;
  • Wilgenmatten 3x2m.

Onze wilgenmatten zijn ideaal voor lage hekjes en op balkons, veelgebruikt om een schutting of betongaasplaat te bekleden rondom de tuin en voor hoge erfafscheidingen. Aan de hand van wat uw doel is om de wilgenmatten te gebruiken heeft u het aantal meters nodig. Voor meer informatie of tips kunt u ons altijd telefonisch bereiken of per e-mail.

De belangrijkste eigenschappen van onze wilgenmatten zijn:

  • Materiaal natuurlijk Wilg;
  • Dichtheid 85%;
  • Dikte ongeveer 1cm;
  • Elke 10cm gegalvaniseerde draad.

Een wilgenmat op rol laat zich erg gemakkelijk bevestigen met bijvoorbeeld een rvs-blinddraad. Steek de uiteinden van het rvs-blinddraad door de wilgenmat heen en draai het ijzerdraad aan de achterzijde vast. Om uw wilgenmatten op de juiste maat te maken kunt u ze gemakkelijk knippen met een scherpe snoeischaar of zagen met een scherpe houtzaag.

Wilgenmatten kopen kunt u net zo makkelijk online doen. Geen gesleep met grote rollen, maar bezorging tot aan de deur. De wilgenmatten worden handig verpakt en wij leveren volgens uw wensen en eisen. We hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en het product wordt gratis verzonden. Als u de wilgenmatten bestelt en betaalt, dan wordt het nog dezelfde week geleverd.

Heeft u vragen over de natuurlijke Wilgenmat als tuinschutting te monteren, neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31(0)40-2826082.