opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Wilgenrol bestellen

Chique uitziende wilgenrollen, ook wel wilgenmatten, of wilgentenen matten genoemd. Gemaakt van natuurlijke wilgentenen van hoogwaardige kwaliteit. Een wilgenmat is een natuurproduct en heeft een natuurlijke uitstraling!

De belangrijkste eigenschappen van wilgenrollen zijn:

  • Materiaal natuurlijk wilg;
  • Dichtheid 85%;
  • Dikte ongeveer 1cm; 
  • Elke 10cm gegalvaniseerde draad.
  • Lengte tot wel 2 meter wilgenrol bestellen.

De wilgenmatten zijn ideaal om klimplanten in te laten groeien en bieden u gemakkelijk en snel privacy. Deze wilgenmat is gemakkelijk te bevestigen op bijvoorbeeld een gaaspaneel d.m.v. gegalvaniseerd ijzerdraad.

Deze wilgenrol is eenvoudig zelf op maat te maken, zowel in de hoogte als in de breedte. De wilgenmat kunt u op de gewenste hoogte afzagen of afknippen met een snoeischaar of zaag. De breedte kunt u aanpassen door het ijzerdraad op de gewenste breedte af te knippen met een nijptang.

wilgenrol bestellen

Wilgenrol online kopen

Wilgenrollen bestaan uit verticale wilgentenen die aan elkaar geregen zijn met ijzerdraad. De wilgentenen zijn een stuk smaller en daardoor op rol verkrijgbaar. Wilgenrollen kunnen niet op zichzelf staan maar moet u bevestigen tegen een schutting. U ziet ze vaak toegepast bij een nog onvolgroeide klimop, op balkons of tegen bouwhekken. Wilgenrollen zijn aanzienlijk goedkoper in vergelijking met wilgenschuttingen en wilgenschermen, het is dan ook een heel ander product.

Met een wilgenrol brengt u op een natuurlijke manier rust in uw tuin! Deze wilgenrol biedt u eenvoudig en snel privacy tegen de nieuwsgierige blikken van de buren en bescherming tegen de wind of eigenlijk alles wat u vervelend vindt. Naast bescherming is de natuurlijke afscheiding ook ideaal om klimplanten in te laten groeien die de wilgenmat zullen veranderen in een prachtige groene en gekleurde schutting!

De wilgenrol is milieuvriendelijk en duurzaam en kunt u zowel los, tegen bijvoorbeeld palen, bevestigen of tegen een bestaande tuinafscheiding die u niet meer zo mooi vindt of verouderd is. De natuurlijke afscheiding wordt geleverd op een oprolbare mat en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes waardoor u zowel voor uw balkon als tuin altijd het juiste formaat kunt vinden.

Heeft u vragen over de natuurlijke wilgenrol als tuinschutting te monteren, neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail en of telefoon +31(0)40-2826082.