opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Windbreekdoek oprol systeem

Een windbreekdoek op rolsysteem heeft een strakke uitstraling. Het doek kan volledig opgerold worden, zodat u er geen last van heeft. Het doek op een rolsysteem is aan de onderkant vast te zetten met beugels, zodat hij mooi blijft hangen wanneer er wind staat. Het winddoek op rolsysteem wordt door ons op maat gemaakt, zodat deze precies op of tussen uw pergola, veranda of overkapping valt. Wij bevestigen het doek voor u op het rolsysteem, zodat het makkelijk geplaatst kan worden.

Bediening van het windbreekdoek oprolsysteem

Een windbreekdoek oprolsysteem kan op twee verschillende manieren geleverd worden. Wij leveren het doek en het bijbehorende rolsysteem doorgaans met een draaistang. Met behulp van deze stang kunt u het doek makkelijk op- en afrollen. Wilt u het winddoek op rolsysteem niet telkens met de draaistang bedienen? Dan is het ook mogelijk om het systeem te bedienen met behulp van een motor. Deze motor wordt in de buis van het systeem geplaatst, zodat deze niet zichtbaar is. Voor het bedienen van het winddoek op rolsysteem ontvangt u een afstandsbediening.

Specificaties windbreekdoek op rolsysteem

Nadat wij uw bestelling van een winddoek op rolsysteem hebben ontvangen, starten wij de productie. Het winddoek wordt met de grootste zorgvuldigheid gemaakt op basis van de bij ons bekende afmetingen. Wij voorzien het systeem aan de bovenzijde van een pees die in de buis geschoven wordt. Aan de onderkant van het doek wordt een zoom van vijf centimeter breed gestikt. Hierin komt een aluminium buis om het geheel goed op zijn plek te houden. Onder deze zoom wordt een windflap bevestigd, zodat er geen wind meer onder het winddoek door kan.

Oprolscherm