opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Windbreekdoek voor overkapping

Een windbreekdoek voor een overkapping. Ons assortiment windbreekdoeken zijn  de perfecte optie voor het beschermen van planten en gewassen, maar ook voor een overkapping. Of het nu gaat om privacy of het reduceren van wind, dat is precies waarom windbreekdoeken zijn ontworpen.


De windbreekdoeken kunnen goed tegen extreme weersomstandigheden. Ook zijn ze uv-bestendig en langdurige blootstelling vormt geen probleem. Op die manier kunt u zowel het voorjaar als het najaar genieten van een windbreekdoek.


De windbreekdoeken zijn van toepassing voor:

  1. het bedekken van planten, bloemen, vorstbestendig en uv-bestendig.
  2. Hoge dichtheid, schaduw percentage van 70%. 
  3. Eenvoudig te bedekken voor in de tuin of overkapping. Blokkeert de zon tot 70%, gaas en ademend, werkt geweldig om hitte buiten te houden op het terras, of de pergola of om uw planten te beschermen tegen oververhitting.


Windbreekdoek voor overkapping bestellen

Windbreekdoeken zijn een enorm sterke gebreide gaas en is ontworpen voor bescherming tegen wind rond jonge bomen, bloemen en groentegewassen. Het kan ook worden  gebruikt op omheiningen en steigers in de bouw- en constructie-industrie en in andere algemene bouw- en toepassingen in de tuin. Het wordt over het algemeen gebruikt om enig zicht te blokkeren en fungeert als een barrière om de wind en zon te reduceren. Maar ook voor stof, bladeren en ander puin zijn windbreekdoeken ideaal.


Het kan eenvoudig worden bevestigd aan een omheining met behulp van C-clips of kabelbinders, maar kan ook worden bevestigd aan andere steunen naast kettingdraad.