opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Windbreekdoek

Een windbreekdoek kan op terrassen of balkons die een groene muur creëren met groeiende planten in hun gaten. Ze kunnen ook worden gebruikt om tuinhuisjes te voltooien om hun open zijden te sluiten en een gesloten en gerepareerde omgeving in jouw tuin te creëren. De windbreekdoek zijn er om te worden gebruikt zoals hun naam doet vermoeden.


Een windbreekdoek is een geweldig product in tuinen die worden blootgesteld of in tuinen waar meer delicate of gevoelige planten groeien. Alle groentetuinen vereisen een zekere mate van bescherming tegen de wind, omdat ze tijdens het groeien zwaar kunnen worden en dit leidt vaak tot planten die in winderige omstandigheden overhangen.


Windbreekdoeken


Windbreekdoek bestellen

Het windbreekdoek dat wij aanbieden is van de hoogste kwaliteit. Het doek wordt op professionele wijze geproduceerd en vervolgens voor je op maat gemaakt. De windbreekdoeken houden zeventig procent van de wind tegen, waardoor je van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar buiten kunt zitten. Daarnaast filtert het doek de zon. Hierdoor ontstaat er achter het doek een aangename temperatuur. Het doek is bestand tegen alle weersomstandigheden, maar is niet waterdicht. De standaard kleur van het doek is zwart.


Winderige omstandigheden kunnen ook het ontspannen en genieten van jouw tuin bemoeilijken, dus om het meeste uit een blootgestelde tuin te halen, kun je een windbreekdoek oprichten. In dit geval kan de windbarrière een beetje hoger zijn - ergens van 1,5 tot 2 meter hoog zal helpen om de wind in jouw tuin te verminderen. Als je ook op zoek bent naar privacy in de tuin, dan is windbreekdoek een geweldige, voordelige en onmiddellijke oplossing voor je.


Het windbreekdoek resulteert in een windreductie van 88% en schermt tevens het zicht af. Dit winddoek, ook wel schaduwgaas genoemd, is standaard verkrijgbaar in de kleur groen (kleur zwart speciaal op aanvraag). Het doek heeft om de 5 cm knoopsgaten (onder en boven) waarmee het d.m.v. binddraad aan het hek bevestigd kan worden.


Windbreekdoek kopen bij Tuinhekbekleding.nl

Waar een robuust windbreekdoek is vereist en met een levensduur van 10 jaar, hoef je niet verder te zoeken dan de windbreekdoeken van Tuinhekbekleding.nl. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en in vaste rolmaten of snijlengtes. Onze windbreekdoeken houden zeventig procent van de wind tegen en filtert de zon waar nodig is. Het doek is gemaakt van speciaal gaas, waardoor je er alsnog wel doorheen kunt kijken. Tevens zijn onze windbreekdoeken gemakkelijk te monteren aan een veranda, pergola of overkapping.


Het windbreekdoek wordt per meter aangeboden. Bij een bestelling van meerdere stukken wordt het totaal aantal meters wat besteld is als één geheel geleverd.


Windbreekdoeken zijn specifiek ontworpen om de windsnelheid te verminderen en om landschapsgebieden te beschermen tegen waterverlies, bodemerosie en windschade. Onze windbreekdoeken worden ook gebruikt in tuinbouw- en landbouwtoepassingen waar gewassen uitgebreide bescherming vereisen.


Hoge sterke winden zijn geen ideale omstandigheden voor planten. Onze windbreekdoeken bieden windbescherming en schaduw, uv-bestendig en eenvoudig te installeren. Geef jouw planten de beste start in het leven door ze te beschermen tegen de harde wind met behulp van onze windbreekdoeken. We verkopen windbreekdoeken in meerdere maten. De windbreekdoeken zijn op maat te maken.