opc_loader

Windbreekdoek

Een windbreekdoek kan op terrassen of balkons die een groene muur creëren met groeiende planten in hun gaten. Ze kunnen ook worden gebruikt om tuinhuisjes te voltooien om hun open zijden te sluiten en een gesloten en gerepareerde omgeving in uw tuin te creëren. De windbreekdoek zijn er om te worden gebruikt zoals hun naam doet vermoeden.

Een windbreekdoek is een geweldig product in tuinen die worden blootgesteld of in tuinen waar meer delicate of gevoelige planten groeien. Alle groentetuinen vereisen een zekere mate van bescherming tegen de wind, omdat ze tijdens het groeien zwaar kunnen worden en dit leidt vaak tot planten die in winderige omstandigheden overhangen

Windbreekdoeken

Windbreekdoek bestellen

Het windbreekdoek dat wij aanbieden is van de hoogste kwaliteit. Het doek wordt op professionele wijze geproduceerd en vervolgens voor u op maat gemaakt. De windbreekdoeken houden zeventig procent van de wind tegen, waardoor u van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar buiten kunt zitten. Daarnaast filtert het doek de zon. Hierdoor ontstaat er achter het doek een aangename temperatuur. Het doek is bestand tegen alle weersomstandigheden, maar is niet waterdicht. De standaardkleur van het doek is zwart.

Winderige omstandigheden kunnen ook het ontspannen en genieten van uw tuin bemoeilijken, dus om het meeste uit een blootgestelde tuin te halen, kunt u een windbreekdoek oprichten. In dit geval kan de windbarrière een beetje hoger zijn - ergens van 1,5 tot 2 meter hoog zal helpen om het windniveau in uw tuin te verminderen. Als u ook op zoek bent naar privacy in de tuin, dan is windbreekdoek een geweldige, voordelige en onmiddellijke oplossing voor u.

Het windbreekdoek resulteert in een windreductie van 88% en schermt tevens het zicht af. Dit winddoek, ook wel schaduwgaas genoemd, is standaard verkrijgbaar in de kleur groen (kleur zwart speciaal op aanvraag). Het doek heeft om de 5 cm knoopgaten (onder en boven) waarmee het d.m.v. binddraad aan het hek bevestigd kan worden.

Windbreekdoek kopen bij Tuinhekbekleding

Waar een robuust windbreekdoek is vereist en met een levensduur van 10 jaar, hoeft u niet verder te zoeken dan de windbreekdoeken van Tuinhekbekleding.nl. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en in vaste rolmaten of snijlengtes. Onze windbreekdoeken houden zeventig procent van de wind tegen en filtert de zon waar nodig is. Het doek is gemaakt van speciaal gaas, waardoor u er alsnog wel doorheen kunt kijken. Tevens zijn onze windbreekdoeken gemakkelijk te monteren aan uw veranda, pergola of overkapping.

Het windbreekdoek wordt per meter aangeboden. Bij een bestelling van meerdere stukken wordt het totaalaantal meters wat besteld is als één geheel geleverd.