opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Windbreeknet

Een windbreeknet is een goedkope manier om de windomstandigheden in uw tuin te verminderen en uw tuin aangenamer te maken voor zowel u als uw planten. Windbreeknetten zijn er in verschillende lengtes, hoogtes en kleuren en worden het meest gebruikt langs grensschermen om de wind te beperken en jonge afdekkingen tegen wind- en windschade te beschermen.

Een keerzijde van het windbreeknet is dat het moet worden vastgezet aan een vaste structuur, door een paal- en relinghek, veiligheidsafrastering of een andere constructie. Als u geen bestaande afrastering heeft, moet er een basisstructuur worden gebouwd om ervoor te zorgen dat uw windbreuk net voor vele jaren veilig op zijn plaats blijft. Als dit correct gebeurt, biedt uw windbreeknet windbescherming & beschutting en verbetert u het microklimaat en de groeiomstandigheden in uw tuin.

Voer een lengte van gegalvaniseerde draad langs de lengte van de palen. De draad kan aan het ene uiteinde worden vastgezet en vervolgens door de oogschroeven van de stok lopen die langs de bovenkant van elke paal zijn geplaatst. Trek de draad aan het andere uiteinde strak met een spanriem.

Windbreeknet ook wel windbreeknet genoemd, is zeer geschikt voor een visuele afscherming, maar windbreeknet is ook zeer geschikt binnen de sport- en recreatiebranche. Zo worden deze doeken veelvuldig toegepast door tennis- en voetbalverenigingen.

Windbreeknet bestellen

Naast de sport- en recreatiebranche kunt u windbreeknet natuurlijk ook voor privédoeleinden gebruiken. Zo kunt u er prima uw terras tegen de zon en wind beschermen, of kunt u in de koude wintermaanden uw volière of ren beschermen tegen weer en wind. Winddoek nodig? We hebben ook andere mogelijkheden.

Windbreeknet biedt bescherming tegen schadelijke uv-stralen

Naast het rustgevende en decoratieve aspect van windbreeknet, biedt het gaas ook 95% bescherming tegen schadelijke UV stralen. Verder zijn de windbreeknet doeken eenvoudig schoon te houden en geven wij u 5 jaar garantie op de UV-bestendigheid. Dit heeft te maken met het kleurbehoud en elasticiteit van de doeken door blootstelling aan de zon.

Bekijk windbreeknet producten of bezoek onze webshop en bekijk welke producten wij u nog meer te bieden hebben.