opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Zichtschermen terras

Zichtschermen voor op het terras. Zichtschermen zullen de sfeer en het hele jaar door toegankelijkheid van jouw terrassen verbeteren. Je kunt genieten van van eten en drinken met daarbij de bijbehorende privacy.


Naast ons uitgebreide assortiment kunnen we op maat gemaakte zichtschermen maken voor vrijwel elke specifieke wensen. We bespreken graag de vereisten en stellen oplossingen voor om aan jouw specifieke toepassing te voldoen.


Zichtscherm voor privacy

Het plaatsen van een zichtscherm als tuinhekbekleding is de laatste tijd enorm gegroeid. Dit heeft te maken dat men steeds vaker direct gebruik wil maken van de tuin maar dat de natuurlijke begroeiing nog niet voldoende is om de inkijk te voorkomen. Door het monteren van een zichtscherm tegen de schutting wordt inkijk en wind, bladeren en zand direct voorkomen. Dus ook wanneer de zon volop schijnt maar het toch waait kun je achter een tuinhek met zichtschermen uitermate genieten van de zon.


Afscherming en decoratieve bekleding als zichtscherm wordt steeds populairder voor op het terras. Eenvoudig door dezelfde ruimte te behandelen met gewenste, onderhoudsarme afwerkingen, wordt de ruimte 100% bruikbaar en uitnodigend. Creëer een prachtig dekoppervlak en kader het terras af met zichtschermen. De zichtschermen zijn:

• Stijlvolle, effectieve zichtschermen voor op het terras;

• De zichtschermen zijn voor terrassen, tuinen, zwembaden en balkons;

• Vergroot het gebruik van de buitenruimte


Onze prachtige zichtschermen zijn ontworpen en geproduceerd in Europa en houden wind tegen, en geven jouw waardevolle terras echte impact. Het plaatsen van onze schermen rond het terras van het café of restaurant fungeert niet alleen als een windscherm. Het geeft ook nog een grote mate van privacy.


Onze zichtschermen op het terras zijn ontworpen voor constant buitengebruik in alle weersomstandigheden en zullen er jarenlang mooi uit blijven zien. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.