opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Zichtschermen

Ondanks de prachtige zomers van de laatste seizoenen kan het toch ook winderig zijn op het terras. Een uitkomst is het plaatsen van zichtschermen tegen jouw bestaande tuinafscheiding.


Deze zichtschermen voorkomen dat je tijdens het buitenverblijf hinder heeft van teveel wind. Zichtschermen zijn leverbaar in diverse ondoorzichtigheden die in % worden aangegeven. Meestal wordt er bij aanschaf van een zichtscherm geadviseerd welke dichtheid voor je het beste is.


Zichtscherm zorgt voor privacy

Het plaatsen van een zichtscherm als tuinhekbekleding is de laatste tijd enorm gegroeid. Dit heeft te maken dat men steeds vaker direct gebruik wil maken van de tuin maar dat de natuurlijke begroeiing nog niet voldoende is om de inkijk te voorkomen. Door het monteren van een zichtscherm tegen de schutting wordt inkijk en wind, bladeren en zand direct voorkomen. Dus ook wanneer de zon volop schijnt maar het toch waait kun je achter een tuinhek met zichtschermen uitermate genieten van de zon.


Zichtschermen zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden en geven een aantrekkelijke look aan je tuin. Je kunt ook een meer permanente armatuur toevoegen met riet- of bamboe. Bamboe bieden een fantastische oplossing voor het verbergen van lelijke muren of voor het versieren van jouw kant van een aangrenzend hek. Niet alleen dat, maar ze bieden ook de broodnodige privacy.


Snelle levering in maatwerk zichtschermen

Het is zowel mogelijk om complete lange lengtes eventueel op rol zichtschermen te bestellen, maar ook kleinere en kortere stukken zijn geen enkel probleem.


Tuinhekbekleding.nl heeft een korte levertijd zowel voor de complete rollen als de kleinere op maat gemaakte stukken zichtschermen. Een zichtscherm is uitermate gemakkelijk te plaatsen als vast of los staande beschutting. Selecteer eenvoudig en snel een zichtscherm voor in de tuin voor privacy. Creëer schaduw of bereid je voor op het volgende moment dat je lekker buiten kunt zitten.


Heb je interesse in zichtschermen ? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heb je nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging, neem dan contact met ons op.