opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Hekwerk met groen

Tuinhekbekleding.nl heeft een ruim aanbod aan hekwerkdoeken in de kleur groen. Goed voor de tuin, landbouw en voor bedrijven. Groen is een mooie kleur om het daar te bevestigen.

Hekwerkdoeken worden veelal in de binnenplaats gebruikt. Het biedt privacy, belemmert het zicht en ook tegen wind is een hekwerkdoek ideaal. Afschermdoeken of tuindoeken bij balkons dienen bevestigd te worden aan de balustrade of aan panelen die tegen de balustrade bevestigd wordt.

Hekwerkdoeken worden ook wel afschermdoeken of zichtdoeken genoemd. Ze belemmeren het zicht voor 100%, 90% of 85%. Bekijk ons assortiment afschermdoeken.

Voor het bedrijfsterrein zijn zichtdoeken ook de goedkope oplossing om zicht te belemmeren. Het sluit gebieden af en dient als een omheining. Maatwerk van zichtdoeken zijn te koop op bestelling met opgave van de gewenste maten. U kunt zichtdoeken bestellen in meerdere kleuren en afmetingen. De kleuren groen en zwart worden het meest gekozen.

Bescherm een gebied voor weersinvloeden en onttrek uw terrein of bouwlocatie met een hekwerk doek beperkt of volledig aan het zicht. Wij hebben hekwerkdoeken voor een goede prijs. Eenvoudig en snel te leveren. Ze bieden een optimale windreductie. Dus bij slecht weer kan er alsnog gewerkt worden in de bouw.

Daarnaast kunt u het doek eenvoudig vastzetten door de speciale kabelbinders met scherpe punt die u vindt bij de bevestigingsmaterialen. Ook voor het afdekken, afschermen en beschermen van uw werkplek kunt u bij ons uitstekend terecht! Wij hebben ook brandvertragende gaasdoeken in ons assortiment. Zo zorgt u voor extra veiligheid op de werkplek!

Hekwerkdoeken in het groen

Wij hebben groene hekwerkdoeken in diverse maten. U kunt bij de bestelling ook de gewenste maat opgeven. Die kunnen wij dan voor u snijden. Zo hebt u voldoende omheining voor bijvoorbeeld de bouw. Dit doek voldoet aan de bouwafmetingen. Hoeft u niet een absoluut winddicht hekwerk doek groen?