opc_loader

Balkongordijn 500cm

Hierom bestel je een balkon schuifgordijn bij Tuinhekbekleding.nl:

tuinhekbekleding icoon 100% veilig bestellen met tuinhekbekleding webwinkelkeur logo
tuinhekbekleding icoon Diverse veilige betaalmethoden tuinhekbekleding betaalinformatie
tuinhekbekleding icoon Wij bezorgen GRATIS je privacydoek snel thuis in Nederland en België
tuinhekbekleding icoon I.v.m maatwerk niet te retourneren
tuinhekbekleding icoon Wordt op iedere lengte en hoogte afmeting op maat gemaakt.

445,69
Hoogte afmeting
Kies je kleur
Sluiting L zijde (van buiten)
Sluiting R zijde (van buiten)
Embrasse in kleur van PP band
Montage
x
Levertijden
Levertijd:
Binnen 5 - 12 werkdagen geleverd

Balkongordijn 500 cm

Een gordijn op een balkon heeft vele voordelen. De belangrijkste zijn dat de sfeer van het balkon wordt verhoogd en dat in de zomer de woonruimte wordt ‘verlengd’. Vooral wanneer een balkon knus is aangekleed en de gordijnen zijn gesloten op een warme zomerse dag lijkt het net of de woonkamer met een paar meter wordt verlengd. We hebben hier al veel positieve reacties over gehad. Naast de praktische voordelen van een balkongordijn zoals het beschermen tegen zonnestralen, wind en regen wordt ook het sfeer gehalte verhoogd. Door het balkon afsluitbaar te maken met een schuifgordijn wordt mede door de verhoging van de privacy het balkon en de woonkamer ineen geschoven. Wanneer je dan met het balkongordijn dicht helemaal afgesloten zit is het ook mogelijk buiten te zitten met lagere temperaturen. In combinatie met een terrasstraler is het dan zelfs mogelijk in de wintermaanden buiten te zitten.

Kies de juiste hoogte in een balkongordijn 500 cm

Doordat wij de balkongordijnen op maat maken is het mogelijk om de breedte en hoogte zelf aan te geven. Het enige waar je rekening mee moet houden is hoe je het balkongordijn wilt gaan bevestigen. Wil je het balkongordijn in de opening of tegen te opening van het balkon plaatsen? Houdt hier rekening mee tijdens het opmeten van de maten. Bij het plaatsen van het balkongordijn in de opening blijft er aan de bovenzijde tussen de rail en het gordijn een opening over van 5 cm. Deze opening is naderhand altijd nog af te dekken door er zelf een strip (plank) tegen te monteren. Wanneer je het gordijn tegen de opening van het balkon wilt plaatsen is het gordijn gelijk met bovenzijde. De rail moet dan aan de buitenkant van het balkon geplaats worden en dit is wel in het zicht. Een persoonlijke keuze. Let op bij het kiezen van de juiste hoogte.

Conclusie
Een balkongordijn van 500 cm is dus een ideaal goedkoper alternatief voor een dure glazen schuif of harmonica wand. Met een balkongordijn bepaal je zelf wanneer je gesloten of open wilt genieten van jouw tuin of terras. Ook wanneer het balkongordijn gesloten is kun je toch door de stof heen naar buiten kijken. De stof is hiervoor bewust niet helemaal lichtdicht gemaakt.

Eigenschappen Balkongordijn 500 cm:

  • Materiaal: 285 gr/m2
  • 95% bescherming tegen UV-straling
  • 80% windreductie
  • Gegalvaniseerde rail of staalkabel

Bestel procedure:
Balkongordijnen worden op iedere afmeting gemaakt zowel in lengte als in hoogte. Bij het balkongordijn 500 cm lengte vind je in de optie menu de hoogte afmeting vanaf 160 cm t/m 290 cm per stappen van 5 cm.
Afmetingen die hier van afwijken zijn geen enkel probleem, stuur ons even een e-mail en wij maken het voor je.

Contact gegevens:
Tuinhekbekleding.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@tuinhekbekleding.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Balkongordijn 500cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Balkongordijn 500cm


Laatst bekeken items