opc_loader

Balkon vloerkleed

Met een balkon vloerkleed wordt je echt uitgenodigd om lekker lang buiten te blijven zetten. Het beton voelt ook een stuk minder koud aan als er een vloerkleed op ligt. Je wordt zelfs uitgenodigd om lekker je schoenen uit te trekken en met je blote voeten over het vloerkleed heen te lopen. Het buitenkleed kan ook nog eens voorzien zijn van een hip design. Je zorgt zo direct voor een sfeermaker zonder al teveel geld in je balkon te investeren. Met slechts een paar kleine toevoegingen maak je een balkon een heerlijke loungeplek.

Balkon vloerkleed is volledig weerbestendig

Natuurlijk kan je een gewoon vloerkleed op het balkon neerleggen. Bijvoorbeeld een oud vloerkleed dat je niet meer gebruikt. Het grootste nadeel is alleen wel dat dit meestal niet weerbestendig is. Eén verkeerde regenbui zorgt er al voor dat je vloerkleed zwart uitslaat en er niet meer uitziet. Of wat dacht je van autogassen van beneden af? Deze zorgen ervoor dat de stof er al snel niet meer leuk uit ziet. Een balkon vloerkleed is gemaakt om alle omstandigheden buiten te doorstaan. Een regenbui? Sneeuw? Of de volle zon? Het maakt allemaal niet uit want je kleed blijft er als nieuw uitzien en zal niet verkleuren in de volle zon.

Eenvoudig te reinigen na de zomermaanden

Ondanks dat het balkon vloerkleed weerbestendig is valt er nog weleens iets om of wordt het kleed vanzelf vies. Dit gebeurt natuurlijk met alles wat je buiten neerlegt. Het is dan fijn om te weten dat je het vloerkleed eenvoudig kan reinigen. Een sopje en wat water is voldoende om het vloerkleed schoon te boenen. Binnen een paar minuten ziet je kleed er weer als nieuw uit. Dit is mooi een klusje dat je aan het einde van het seizoen kan uitvoeren. Je kleed komt er zo weer helemaal als nieuw uit te zien na een flinke poetsbeurt.

Bestel je eigen kleed online in de shop

Ben je ook op zoek naar een hip balkon vloerkleed? Of zoek je een stijlvolle aankleding voor je balkon? Kijk dan online in onze shop en ontdek de leukste vloerkleden voor op het balkon. Ons assortiment is absoluut een toegevoegde waarde voor op je balkon. Je kan zo extra genieten van je zithoekje buiten.