opc_loader

Balkontapijt

Met een balkontapijt kan je heerlijk op blote voeten over het balkon lopen. Je balkon wordt nu echt een verlengde van je woonkamer. Dit is extra fijn als je op tien hoog woont en je de frisse buitenlucht binnenshuis wilt betrekken. Je zal merken dat je veel sneller op het balkon gaat zitten als er een vrolijk tapijtje ligt. De tapijtjes zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Het is zelfs mogelijk om voor een groen tapijtje te kiezen met kunstgras. Je krijgt zo het idee dat je een eigen tuintje bezit op je balkon. Hiervoor hoef je niet eens veel te doen behalve een tapijtje neerleggen op het balkon.

Balkontapijt is gemaakt van kunststof

Het balkontapijt is zoals de naam zich voordoet niet gemaakt van stof. Het is een soort kunststof dat behandeld is om niet te verkleuren. Hierdoor kan je bijvoorbeeld lang genieten van een “groen” grasveld. Een extra voordeel is dat je het tapijt eenvoudig kan schoonmaken. Met een sopje of een vochtig doekje kan je eventueel vuil van het tapijt halen. Dit maakt het vloerkleedje uitstekend geschikt om het hele jaar door buiten op het balkon te leggen. De kwaliteit zal hierdoor niet afnemen.

Creëer extra groen op je balkon

Als je op een flat woont mis je vaak groen. Je hebt geen tuintje waar je planten neer kan zetten en de ruimte op het balkon is vaak beperkt. Om toch een beetje meer groen naar het balkon te halen kan je overwegen een balkontapijt neer te leggen. Dit tapijt kan in het groen besteld worden en zorgt er meteen voor dat het geen stuk beton meer is. De stof voelt ook nog eens prettig aan als je met blote voeten er overheen loopt. Ideaal als je een oplossing zoekt om je balkon een beetje op te fleuren.

Kunstgras op je balkon

Echt gras op het balkon is natuurlijk geen optie. Je kan moeilijk met de maaimachine over het balkon heengaan. Toch is er wel een alternatief voor je balkon en dit is kunstgras. Je zorgt zo voor een leuk groen tapijtje zonder dat je er voor hoeft te maaien. Je kan het gras eenvoudig op maat maken van het balkon door deze op maat te knippen of te bestellen. Kunstgras kan perfect gebruikt worden als balkontapijt.