opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Bamboemat bestellen

Een bamboemat bestellen? Bamboematten kunnen gebruikt worden als afscheiding, decoratie, bescherming of voor het creëren van een schaduwplaats. U kunt de bamboematten gemakkelijk in uw tuin plaatsen of bevestigen tegen een muur, hekwerk of een verouderde schutting. Bamboe is een zeer duurzaam en een natuurlijk product wat zorgt voor een ecologisch karakter. De bamboematten uit ons assortiment van natuurlijke bamboematten zijn van hoogwaardige bamboe gemaakt. Voor een natuurlijke en relaxte sfeer in uw tuin zijn bamboematten de juiste keuze.


bamboemat bestellen


Bamboemat online bestellen

Bamboematten kunt u ideaal gebruiken als natuurlijke afscheiding. In plaats van een grauwe gemetselde muur of een simpele houten schutting geeft een natuurlijke afscheiding meer uitstraling in uw tuin.


U kunt de bamboematten gemakkelijk bevestigen tegen een bestaande tuinafscheiding. Een natuurlijke tuinafscheiding heeft een lange levensduur omdat de materialen recht uit de natuur komen. Ze zijn daarom bestand tegen het Nederlandse weer.


In uw tuin creëert u een bijzondere sfeer door middel van de bamboematten. Als u wilt kunt u de bamboematten ook nog laten begroeien met planten zoals klimop, dit staat nog sierlijker in uw tuin!


Onderhoud bamboematten

Het onderhoud van bamboe is zeer gemakkelijk. Met bamboe geeft u uw tuin een exotisch tintje. Dat maakt uw tuin veel aantrekkelijker. Zo’n tuinafscheiding gaat dus heel lang mee – zonder enig onderhoud. Bamboe is bovendien een milieuvriendelijk alternatief: de planten groeien heel erg snel. Het installeren van een tuinafscheiding van bamboe is heel eenvoudig. Dat betekent niet dat de bamboematten helemaal geen onderhoud en verzorging nodig hebben. Door goede onderhoud zorgt u ervoor dat de bamboematten niet grijskleurig worden.

De bamboematten zijn eenvoudig zelf op maat te maken, zowel in de hoogte als in de breedte. Eigenschappen van onze bamboematten zijn:


  • Materiaal natuurlijk volle Bamboestengels;
  • Dichtheid 80%;
  • Dikte ongeveer 1cm massief bamboe.


Als u de tuin wil veranderen naar een meer tropische sfeer voor uw buitenruimte, dan zijn bamboematten daarvoor ideaal. Als leverancier van bamboematten, structuren en materialen bieden wij een breed scala aan natuurlijke decoraties. Bamboeschermen zorgen voor een eigentijdse en gedurfde look die ook een organisch tintje toevoegt.


Waarom kiezen voor bamboematten?

Er zijn talloze redenen waarom u zou moeten kiezen voor bamboematten. Bamboematten zijn natuurlijk mooi – een natuurlijke kleur van de bamboe. Bamboe groeit niet alleen met een snelheid van maximaal twee centimeter per uur, maar het hoeft niet te worden verwijderd tijdens de oogst. Bamboe geeft 35 procent meer zuurstof dan de meeste andere planten.


Stevig: onze schermen zijn gemaakt van de meest duurzame zwarte bamboe. Terwijl de gegalvaniseerde staaldraad die de bamboe bij elkaar houdt flexibel is, houdt deze ook de palen stevig op hun plaats.