opc_loader

Bamboematten geven uw tuinafscheiding een natuurlijke uitstraling

Een luxe methode om uw tuin een natuurlijke afscheiding te geven is door bamboematten te gebruiken. De matten zijn een echt natuurproduct en zorgt voor sfeer in uw eigen achtertuin. Het product is licht en zeer eenvoudig te monteren tegen uw huidige schutting aan. U kan natuurlijk ook een complete schutting plaatsen gemaakt van bamboe. In onze shop verkopen we bamboe in verschillende afmetingen. U kan direct kiezen voor dezelfde afmetingen als een standaard schutting. Uw schutting krijgt een prachtige natuurlijke uitstraling waarbij u meteen een unieke sfeer kan neerzetten.

Bamboematten als decoratie in uw tuin.

Als u de tuin in Aziatische sferen vormgeeft dan kunnen bamboematten eventueel als decoratie gebruikt worden. Uw tuin krijgt direct extra sfeer dankzij de nieuwe matten. U kan de bamboestengels bijvoorbeeld tegen de binnenkant van uw serre aan plaatsen of gebruiken als terrasoverkapping. U blijft zo de Aziatische sfeer in uw tuin behouden door bamboe te gebruiken als terras of muurbekleding. Dankzij de flexibiliteit van de bamboematten kan u eigenlijk echt alle kanten op. De matten zijn eenvoudig in verschillende vormen te vouwen om zo een sfeervolle afscheiding te creëren.

Bamboematten monteren in uw tuin

Met een stuk RVS binddraad kan u heel eenvoudig bamboematten monteren in uw tuin. De bamboestengels zijn aangebracht op een stuk binddraad waardoor ze flexibel zijn aan te brengen. U hoeft zo niet verplicht een rechte tuinafscheiding neer te zetten. Dankzij de flexibiliteit van bamboe kan u echt alle kanten op. U kan de matten eenvoudig op maat maken en laten meebewegen met de vorm van uw tuin. De matten zijn heel eenvoudig tegen de huidige schutting aan te monteren. U kan zo heerlijk genieten van uw eigen achtertuin in Aziatische sferen. Zonder dat u aan de buren toestemming hoeft te vragen om een tuinafscheiding te plaatsen gemaakt van bamboe. Informeer gerust in onze shop naar de mogelijkheden met een natuurlijke tuinafscheiding gemaakt van bamboe.

Kijk ook bij:

Natuurlijke matten

Natuurlijke tuinschutting

Bamboemat

Boomschorsmatten

Wilgenmatten

Heidematten