opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 27 reviews

Natuurlijke tuinschutting

Voor een duurzame en natuurlijke schutting hebben wij een ruim assortiment bamboe schuttingen. Bamboe is sterk materiaal en gaat lang mee. Bovendien heeft het een natuurlijke uitstraling.

We hebben gespleten bamboe schutting: de bamboestokken in deze tuinschutting zijn gespleten waardoor deze wat platter is dan een bamboemat met volledige stokken. Tevens hebben we volle bamboe schutting: een wat dikkere tuinschutting met volledige bamboestokken. Donkere bamboe schutting: een schutting van donkere bamboestokken, waardoor de mat een meer uitgesproken kleur heeft dan de andere bamboe producten in ons assortiment.

Bevestiging van een bamboe schutting

Een bamboe mat moet bevestigd worden aan een bestaande schutting of een tuinschutting gaaspaneel met trekbandjes. Het is ook mogelijk om er klimplanten tegenaan te laten groeien, hierdoor krijgt de schutting nog meer een natuurlijk karakter.

Natuurlijke tuinschuttingen kunnen op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Het kan van alles zijn, van een paar panelen van wilgenscreening tot een extremer op installaties gebaseerd schermsysteem. Hoe je er ook voor kijkt, je zult een paar dingen willen overwegen.

Houd rekening met de grootte en vorm van uw tuin, andere items zoals meubels en de tijd en moeite die u bereid bent in te zetten, om u te helpen beslissen wat voor soort natuurlijke afrastering voor u werkt.

Natuurlijke tuinschutting biedt u de privacy en bescherming die u nodig heeft, evenals de stijlvolle uitstraling die het biedt. Dus laten we eens kijken wat uw werkelijke opties zijn voor het maken van natuurlijke afrastering in uw tuin.

Als u echt zin heeft om terug te gaan naar de natuur met uw natuurlijke tuinschutting, kunt u een op planten gebaseerde oplossing overwegen, zoals een haag.

Zoals onze naam al aangeeft, is Tuinhekbekleding.nl een toonaangevende leverancier van bamboeschermen en aanverwante producten voor het buitenleven. Wij zijn gespecialiseerd in zorgvuldig geproduceerde, duurzame bamboe in verschillende kleuren en stijlen. Bekijk de natuurlijke tuinschutting nu online in de webwinkel van Tuinhekbekleding.nl.

Voor een overzicht van de Natuurlijke Tuinschutting oplossingen klikt u op volgende link https://www.tuinhekbekleding.nl/tuinschutting/natuurlijke-tuinschutting/