opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Rietenmatten de ideale natuurlijke tuinafscheiding.

U bent op zoek naar een tuinafscheiding maar u wilt het wel graag zo natuurlijk mogelijk houden? Dit kan perfect met rietenmatten als tuinafscheiding. De matten kan u als losstaande tuinafscheiding plaatsen of tegen een bestaand tuinhek of tuinpoort aan. U deelt misschien op dit moment een tuinhek met de buren alleen u vind het hek helemaal niet mooi. Toch heeft u geen zin om een compleet nieuw tuinhek te plaatsen. Rietenmatten kunnen een mooi alternatief bieden om alsnog voor een tuinafscheiding te zorgen in uw achtertuin. Daarnaast bieden de matten extra sfeer in uw tuin. Het natuurlijk gedroogde riet is bijvoorbeeld perfect te combineren met een natuurtuin of vijver.

Extra privacy creëren met rietenmatten.

U heeft misschien al een tuinafscheiding, maar de privacy is niet bepaalt uitstekend te noemen. In de tuin heeft u veel last van open gaten en de buren gluren zo naar binnen. Rietenmatten hebben een dichtheid van maximaal 80% waardoor u extra privacy kan creëren in uw eigen achtertuin. Vooral als u het riet tegen een bestaand hek aan plaatst kan u de privacy flink verhogen. U kan zelfs uw tuin volledig afsluiten van buurtbewoners en nieuwsgierige buren. De mooie uitstraling van het riet is hierbij ook een groot pluspunt te noemen. U brengt zo meteen een beetje extra sfeer aan.

Rietenmatten zijn eenvoudig te monteren in uw tuin.

U kan rietenmatten in verschillende afmetingen bestellen en eventueel op dezelfde hoogte als een standaard schutting. Het monteren van de matten is vrij eenvoudig. Ze dienen een paar cm boven de grond geplaatst te worden om zo de levensduur te vergroten. Riet is natuurlijk een echt natuurproduct en het is handig om hiermee rekening te houden. De matten riet zijn gemonteerd op een stuk staaldraad waardoor u de matten eenvoudig kan buigen. U heeft zo uw tuinafscheiding eenvoudig gebogen in de afmetingen van uw huidige tuinafscheiding.

Kijk ook bij:

Natuurlijke matten

Natuurlijke tuinschutting

Bamboemat

Boomschorsmatten

Wilgenmatten

Heidematten