opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Schutting bekleding bamboe

Geef uw gazon of tuin een interessante uitstraling met milieuvriendelijke bamboeschermen. Gebruik ze als schutting of prieel om uw tuin een elegante uitstraling te geven of als decoratie met een eilandthema. Kies uit verschillende opties voor verschillende afmetingen die gemakkelijk zowel buiten kunnen worden geïnstalleerd.

Het gebruik van een bamboehek in plaats van traditioneel hout is een geweldige manier om uw landschapsarchitectuur volledig groen en mooi te houden. Het natuurlijker maken van uw tuin is de moeite waard is.

Schutting bamboe is milieuvriendelijk

Bamboe is in feite geen hout maar gras. Bamboe groeit sneller dan elke andere plant op de planeet. Het groeit zelfs zo snel dat het om de drie jaar kan worden geoogst en in hout kan worden verwerkt. Bamboe kan ook vele malen worden geoogst zonder het milieu te beïnvloeden.

Sterker en harder dan hout

Bamboe is veel sterker dan hout, waardoor een bamboeomheining superieur is aan houten. Omheiningen zijn niet de enige dingen die van bamboe kunnen worden gemaakt. Een bamboeomheining is twee keer zo sterk als ceder en tot drie keer sterker dan normaal hout. Een bamboeomheining, aangenomen dat deze correct is geïnstalleerd, kan flinke rukwinden verdragen. Hoe u bamboe monteert lees u in het artikel van bamboe onderhoud.

Goedkoper dan normale schermen

Omdat bamboe zo snel groeit en veel meer kan worden geoogst dan gewone bossen; bamboe is niet duur. Een bamboeomheining kost veel minder dan andere schermen en is veel sterker en gemakkelijker te installeren. Bamboe is dankzij zijn natuurlijke kleur en schaduw geschikt voor vrijwel alle tuinen. Bamboeschermen zijn eenvoudig te installeren. U kunt bamboestokken plaatsen en ze vervolgens samenbinden met touw of rollen bamboe kopen die u over de palen kunt ontplooien. Deze rollen zijn eenvoudig te installeren en van achteren bedraad zodat u de draden niet kunt zien. U hebt ook bamboeschutting op rol.