opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Windbreekgaas

Zoekt u iets ter voorkoming van overtollige wind in uw tuin of op uw terras dan is windbreekgaas zeker de oplossing. Windbreekgaas is leverbaar in diverse windreductie materialen die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Windbreekgaas is een ideale toepassing voor terras, tuin, berging, schutting of manege. Naast het breken van de windvlagen is windbreekgaas afhankelijk van de dichtheid ook geschikt als beschutting tegen inkijk op uw terras. 

 

Snel en eenvoudige montage van het windbreekgaas

Vaak is het windbreekgaas voorzien van soort knoopsgat openingen aan de boven en onderzijde waardoor u het gaas makkelijk kunt bevestigen. Het monteren van windbreekgaas is zeer eenvoudig en kan dmv spantouw door de knoppsgaten te halen of het windbreek gaas vast te maken met kabelbinders(tie-wraps).

 

Tuinhekbekleding.nl windbreekgaas

Windbreekgaas van Tuinhekbekleding is compleet weerbestendig kunststof materiaal waardoor het probleemloos ook in de wintermaanden tegen uw tuin afratering gemonteerd kan blijven. Hierdoor voorkomt u ook extra sneeuw, hagel en regen in uw aangeplante tuin waardoor planten minder schade oplopen bij eventuele stormen. Het windbreekgaas is zeer gemakkelijk zelf op de juiste maat te maken, het laat zich makkelijk snijden en knippen.

 

Contact

Heeft u interesse in windbreekgaas? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@tuinhekbekleding.nl