opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 31 reviews

Zichtbreekgaas biedt meer privacy

U heeft een open tuinhekwerk waardoor u geen beschutting heeft tegen wind, regen en privacy. Met zichtbreekgaas voorkomt u nieuwschierige personen die door uw tuinschutting heen kijken. Maar ook voor het creeren van een beschut terras is het plaatsen van zichtbreek gaas een uitkomst. Doordat zichtbreekgaas in een aantal moderne kleuren leverbaar is sluit het naadloos aan bij de hedendaagse tuinen.

 

Tuin uitstraling met zichtbreekgaas

Bescherm uw terras tegen zon, wind en inkijk en span een zichtbreekgaas. Het zichtbreekgaas is samengesteld uit een kunstof HDPE vezel die beschermt tegen 90-95% schadelijke Uv stralingen. Wanneer u aan de anderzijde van het zichtbreekgaas plaats neemt voelt u een aangenaam temperatuur verschil. Dus in de zomermaanden biedt een zichtbreekgaas verkoeling en in het voor- en najaar zorgt het voor bescherming tegen frisse windvlagen.

 

Zichtbreekgaas bevestigen

Het aanbrengen van zichtbreekgaas is afhankelijk van de situatie maar kan op diverse eenvoudige manieren. Wanneer u het zichtbreekgaas als zonwering onder een terrasoverkapping, veranda of pergola wilt spannen dan kunt u het eenvoudigweg tegen de houten balken nieten. Ook kunt u het zichtbreek gaas voorzien van zeilogen rondom zodat u het kunt bevestigen met elastieken of tourniquets. Het voordeel hiervan is dat u het zichtbreekgaas altijd snel en gemakkelijk kunt verwijderen.

 

Contact

Heeft u interesse in zichtbreekgaas? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@tuinhekbekleding.nl