opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Balkondoek beperkt inkijk van voorbijgangers.

De meeste balkons zitten helaas niet in een rustige omgeving, maar aan een drukke straat. Het gevolg is dat verschillende voorbijgangers op uw balkon kijken. U gaat dus niet even lekker buiten op het balkon zitten omdat u geen zin heeft in voorbijgangers. Aan de andere kant wilt u het balkon ook niet helemaal dichttimmeren want u vind het wel leuk om wat te zien te hebben. De ideale oplossing voor dit probleem is een balkondoek gemaakt van HDPE kunststof en polyester. Een balkondoek maakt het mogelijk om vanaf uw zijde naar buiten te kijken en vanaf de buitenzijde kan u niet naar binnenkijken. U creëert zo heel eenvoudig een beetje privacy op uw balkon.

Balkondoek met een moderne uitstraling.

Op een modern balkon wilt u natuurlijk geen ouderwets doek hebben hangen. Onze balkondoeken hebben een moderne uitstraling en passen perfect bij het balkon van vandaag de dag. De kunststof doeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten waardoor u zelf een doek kan kiezen dat past bij uw interieur. U kan zo van uw balkon een verlengstuk maken van uw woonkamer. Het doek is gemaakt van HDPE en Polyester en is kleurbestendig. Als u kiest voor rood dan heeft u dus niet aan het einde van het seizoen ineens een roze balkondoek. Het is dan een fijn idee om vooraf te weten dat er een kleurgarantie op uw balkondoek zit.

Balkondoek voor extra bescherming op uw balkon.

Een balkondoek zorgt er niet alleen voor dat uw balkon geen inkijk meer heeft, maar biedt ook extra bescherming tegen de regen en wind. U kan zo sneller buiten op uw balkon zitten. In Nederland is het al snel te fris door de flinke wind die bijna elke dag aanwezig is. Dankzij een balkondoek kan u toch lekker buiten zitten omdat u lekker uit de wind zit. Het wordt zo al snel lekker warm op het balkon.

Kijk ook bij:

Tuinhekbekleding

Tuinafscheiding

Balkonhekbekleding

Tuinschutting

Schuttingbekleding