opc_loader

Menu

9.4 / 10 van 32 reviews

Hekwerknet

Heb je een doorzichtig gaas of spijlen hekwerk geplaatst maar geen rekening gehouden met privacy of wind? Dan is een hekwerknet de ideale oplossing! Een hekwerk net voorkomt dat er door de wind vuil zoals zand en bladeren in jouw tuin of terras worden geblazen en dit net biedt ook nog eens bescherming tegen nieuwsgierige buren.
Hekwerknetten zijn er in diverse gradaties van doorzichtigheid, kleuren en afmetingen. Het is met een hekwerkdoek dus geen enkel probleem om een beschut hoekje op jouw terras, camping, strand of tuin te creëren zodat je heerlijk kunt genieten van het buitenleven. De hekwerkdoeken zijn op maat gemaakt voor bevestiging aan de standaard mobiele bouwhekken.

Het materiaal van een hekwerknet

Hekwerknetten zijn naast een aantal standaard afmetingen ook erg eenvoudig zelf op maat te maken en te bevestigen. Je kunt met een schaar of mes het hekwerknet inkorten, zowel in de hoogte als in de lengte. Het bevestigen is eenvoudig door gebruik te maken van kabelbinders (tie-wraps). Deze kun je gemakkelijk door het hekwerkdoek drukken en om het spijlen of gaas hekwerk binden.

Gebruik van een hekwerkdoek

Door het vriendelijke gebruiksgemak kun je een hekwerkdoek ook zeer eenvoudig weer verwijderen. Vaak wordt er bij nieuwbouw of renovatie gekozen voor een tijdelijke oplossing en is bijvoorbeeld in de tuin na enkele jaren de begroeiing dusdanig hoog dat het doek weer kan worden verwijderd. De begroeiing zal dan de inkijk en de wind wegnemen. Het hekwerknet kan het gehele jaar door en over een lange periode tegen een hekwerk gemonteerd blijven. Het materiaal is UV, weerbestendig en erg duurzaam.

Bestel hekwerknet

Heb je interesse in een hekwerknet? Klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heb je nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging? Neem contact met ons op!

Hekwerknetten kopen

Wil je ook een degelijk en mooi hekwerknet kopen? Kies dan voor een Coolsail hekwerknet. Bij ons krijg je een kwalitatief hoogwaardig product voor een scherpe prijs. Het is uiteraard mogelijk het hekwerkdoek zelf te plaatsen, maar wil je liever dat wij dit voor jou regelen? Wij rekenen €15,- euro * per strekkende meter in de regio*.

Kom je er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@tuinhekbekleding.nl of via 040 2826082 en onze medewerkers helpen je graag verder.

Is een hekwerknet niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schutting bekleding, zoals tuinschermen of natuurlijke matten