opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 28 reviews

Hekwerkdoek in standaard afmeting.

Dit hekwerkdoek voorkomt de inkijk en wind in jouw tuin of balkon. In plaats van de traditionele oplossing (beplanting) wordt er steeds vaker gekozen voor een alternatieve oplossing zoals een hekwerkdoek. Dit biedt meerdere voordelen; er gaat geen ruimte verloren in de tuin, de inkijk is gereduceerd naar nul en stof en vuil worden ook tegen gehouden. Een combinatie kom je ook steeds vaker tegen, een hekwerkdoek met ervoor de beplanting. 
Onderhoud hoort tot het verleden, dit doek is zo gefabriceerd dat het iedere weersomstandigheid kan weerstaan. Ieder standaard hekwerk doek kan direct tegen een spijlen of gaas hekwerk worden gemonteerd.

Hekwerkdoek rondom bouwhekwerk.

Een hekwerkdoek is zeer geschikt om rondom een bouwlocatie te plaatsen. Vaak kiest men voor de bouwzeilen. Het nadeel van bouwzeilen is dat ze veel wind vangen waardoor de bouwhekken nog al eens omvallen. Het hekwerkdoek is bijna ondoorzichtig (95%) maar laat toch wind door, daarom wordt het ook wel winddoek genoemd. Het voorkomt inkijk waardoor de bouwmaterialen aan het oog onttrokken worden van nieuwsgierige blikken. Maar het laat toch wind door waardoor er geen gevaar is voor omvallen.

Tuinomheining met hekwerkdoek.

Het 220 gr/m2 hekwerkdoek voor tuinomheining kan je eenvoudig monteren tegen ieder hekwerk. Bij een spijlen hekwerk kan je kiezen voor een tweetal mogelijkheden voor montage. Je kan het hekwerk winddoek tussen de spijlen doorvlechten of je kiest er voor, zoals bij een gaas hekwerk, het hekwerkdoek met tyraps te bevestigen. Bij beide mogelijkheden is er 95% bescherming tegen inkijk, wind, zand en stof. Naast de praktische voordelen is het, doordat wij een ruime keuze hebben aan kleuren, ook een zeer mooie decoratie van het hekwerk. Na het plaatsen van de juiste kleur doek gaat het hekwerk op in zijn omgeving wat de sfeer van de tuin enorm verhoogd.  

Hekwerkdoeken kopen

Ook een degelijk en mooi hekwerkdoek kopen, kies dan voor een Coolsail hekwerkdoek. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het hekwerknet zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro* per strekkende meter in de regio*.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@tuinhekbekleding.nl of via 040 2826082 en onze medewerkers helpen u graag verder.

Is een hekwerkdoek niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schutting bekleding, zoals tuinschermen of natuurlijke matten