opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 29 reviews

Wat is de doorzichtigheid van een zichtbreeknet?

U bent van plan om meer privacy op uw balkon te creëren. Of u wil graag extra privacy in uw eigen tuin. Een zichtbreeknet is een handige oplossing om extra privacy te creëren. Met dit net zorgt u ervoor dat een tuinhek vol gaten ineens afgesloten wordt. Of als u van plan bent een haag te plaatsen en deze nog moet groeien. U wilt tot die tijd natuurlijk niet de hele tijd in de tuin van de buren kijken. Dit is misschien voor een keertje leuk, maar na een paar weken wilt u toch echt uw privacy. Met een zichtbreeknet kan u ervoor zorgen dat uw tuin afgesloten wordt van de buitenwereld. De doorzichtigheid van het net is heel erg afhankelijk van het soort ent dat u uitkiest. In onze shop komt u al snel duidelijke verschillen tegen tussen de diverse netten. Uiteraard kunnen alle zichtbreeknetten gebruikt worden voor extra privacy. Wij leggen u graag even het verschil uit tussen de doorzichtigheid die staat aangegeven bij de netten.

Doorzichtigheid in procenten bij een zichtbreeknet

De doorzichtigheid van een zichtbreeknet staat altijd aangegeven in procenten. In onze shop verkopen we verschillende netten die gespannen kunnen worden. Ze kunnen gebruikt worden voor extra privacy of als tuinafscheiding. Dit is de reden dat we ook verschillende netten met een verschillende dichtheid verkopen. De dichtheid wordt aangegeven in procenten. Voor zichtbreeknetten verkopen we meestal minimaal 90% dichtheid. We hebben ook netten met een 100% dichtheid.

Zichtbreeknet met 90 of 100% dichtheid wat is het verschil?

Een verschil van 10% zegt je misschien helemaal niets tot je de zichtbreeknetten naast elkaar neerzet. Online is dat een beetje lastig dus proberen we het verschil uit te leggen. Bij 90% zie je aan de andere kant nog wel schaduwen en bewegingen van de persoon die erachter loopt. Je privacy is dus eigenlijk wel geboden maar er is wel iets van een schaduw zichtbaar aan de andere kant van het zichtbreeknet. In onze shop verkopen we ook zichtbreeknetten van 100%. Deze netten laten geen schaduw zien en zorgen ervoor dat je helemaal onzichtbaar bent. Er is dus geen enkele mogelijkheid om er doorheen te kijken. Dit wordt absoluut één van de pluspunten genoemd van zo’n net. Het net is net als de 90% variant gemaakt van polyethyleen. Dit is een stof die UV gestabiliseerd is waardoor de kleur niet veranderd. Dit is ideaal als het net de hele dag door in de zon staat. Je wilt tenslotte niet dat aan het einde van het seizoen je net een compleet andere kleur gekregen heeft. Dankzij de UV filter in het materiaal dat gebruikt wordt heeft u dit probleem gelukkig niet meer.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.