opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 29 reviews

Laat uw balkondoek op maat maken van uw balkon.

In ons assortiment verkopen we verschillende type balkondoeken. Sommige doeken zijn eenvoudig zelf op maat te maken. Het is natuurlijk nog eenvoudig als u een balkondoek op maat kan bestellen. U hoeft dan niet zelf met de schaar in de weer om het doek op maat te maken. In onze online shop hebben wij een aantal standaard maten opgenomen. Deze doeken zijn al helemaal op maat van standaard afmetingen balkons gemaakt. Het balkondoek is direct online te bestellen en wordt meteen op de aangegeven maat gemaakt. U kan zo meteen uw nieuwe privacy balkondoek ophangen. Zo zit u heerlijk uit de wind en lekker in privacy voor uw buren.

Kies uw eigen kleur met een balkondoek op maat.

U kan bij ons kiezen uit een flink aantal standaard maten. De kans is groot dat uw balkonmaat er gewoon tussen staat en dit is net zo makkelijk. Naast de maat van uw balkon kan u doorgeven welke kleur u graag wilt. U kan kiezen voor een kleur die het beste bij uw balkon past. Dit kan een lichte kleur zijn, maar ook een donkere kleur. De balkondoeken zijn gemaakt uit HDPE en laten weinig zicht door. Het maakt dus niet echt uit of u nu zandkleur of zwart neemt qua privacy. Het doek zorgt er automatisch voor dat uw zicht met 80 tot 90% afneemt. U zit zo bijna helemaal in volledige privacy op uw balkon. Het voordeel van het materiaal is dat u aan de andere kant wel kan zien wat er zich afspeelt op straat. Dit is wel zo leuk als u een balkon heeft. U heeft zo iets te zien als u lekker op het balkon zit.

Uw balkon altijd op temperatuur met een balkondoek.

Het nadeel van sommige balkondoeken is dat uw balkon soms echt helemaal afgesloten is. Een klein zuchtje wind is hierdoor niet meer merkbaar. Natuurlijk wilt u graag een balkondoek omdat u niet meer in de volle wind wil zitten. Maar het is wel zo fijn als u nog een beetje wind voelt. Als u dit niet voelt dan lopen de temperaturen al snel zo hoog op dat het niet meer uit te houden is. Onze balkondoek op maat heeft hele kleine minuscule gaatjes. Door deze gaatjes komt een heel klein zuchtje wind. Dit zuchtje wind zorgt ervoor dat je nog wel kan genieten zonder dat het echt veel te heet wordt. Dit wil je natuurlijk ook weer niet op je balkon. Gelukkig kan je het balkondoek altijd even weghalen als het toch iets aan de warme kant wordt. Het doek is 100% weerbestendig en kan dus het hele jaar door op het balkon blijven hangen mocht het nodig zijn.

Ga direct naar de uitgebreide collectie Balkondoeken op maat

Balkondoeken op maat

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.