opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 29 reviews

Zichtbreeknet gebruiken voor uw overkapping.

U heeft een prachtige overkapping gemaakt alleen nu wilt u graag nog een dak erop. Er zijn natuurlijk verschillende opties waar u uit kan kiezen. U kan bijvoorbeeld voor een zonnedoek kiezen of voor lamellen die u dicht en open kan schuiven. Een andere oplossing om uw overkapping dicht te maken is door gebruik te maken van een zichtbreeknet. Met een zichtbreeknet kan u niet alleen schaduw creëren maar er ook voor zorgen dat uw overkapping is afgesloten van het zicht. U wilt tenslotte niet dat de buren van bovenaf op het terras kunnen kijken. Vooral als uw tuin tegenover een flatgebouw staat kan u last hebben van een privacy probleem. Met een zichtbreeknet kan u heerlijk loungen in uw tuin zonder dat iemand dit ziet.

Zichtbreeknet in verschillende kleuren.

U heeft misschien een bepaalde stijl in uw tuin en dan wilt u wel dat deze aansluit bij de kleur van uw zichtbreeknet. Wij verkopen het zichtbreeknet in verschillende kleuren die passen bij uw achtertuin. Steeds meer woningeigenaren kiezen bijvoorbeeld voor antraciet in hun tuin. Natuurlijk past een antraciet zichtbreeknet hier natuurlijk perfect bij. Dit net kan er zo stijlvol uitzien als dak van uw overkapping. U kan op onze website direct de afmetingen bestellen die u nodig heeft. Naast de afmetingen kan u een kleur selecteren. U kan hierbij kiezen uit: zand, bruin, groen etc. Check gerust onze website als u zelf wilt zien welke kleuren u kan kiezen voor uw eigen overkapping met een zichtbreeknet.

Zichtbreeknet zorgt ervoor dat u lekker uit de wind kan zitten.

Een zichtbreeknet zorgt er niet alleen voor dat u meer privacy heeft, maar kan ook de wind tegenhouden. U wilt natuurlijk niet de hele tijd in de wind zitten. Vooral in nieuwbouwwijken of open vlaktes kan u last krijgen van een harde wind. Dit is niet bepaalt prettig en u heeft het idee dat de gevoelstemperatuur een stuk hoger ligt als u uit de wind kan liggen. Met een zichtbreeknet zit u niet alleen meer in het zicht maar kan u ook heerlijk uit de wind zitten. U kan zo sneller buiten zitten en genieten van een mooi voor of najaarsdag.

Zichtbreeknet online bestellen.

Wilt u graag een overkapping maken met een zichtbreeknet? Plaats gewoon online een bestelling. In onze webshop kan u 24 uur per dag en 7 dagen per week uw eigen zichtbreeknet bestellen. Uiteraard wordt deze zo snel mogelijk thuisbezorgd zodat u kan genieten van uw eigen overkapping met extra privacy. Uiteraard kan u de overkappingen ook voordelig aan de zijkanten dichtmaken met de hulp van een zichtbreeknet. U heeft met dit net niet alleen extra privacy, maar ook bescherming tegen de schadelijke uv stralen. Dit maakt het net een prima investering voor uw eigen overkapping in de achtertuin.

Kies hier uw juiste zichtbreeknet

Kijk ook in de volgende rubrieken:

Zichtbreeknet

Privacydoek

Winddoek

Afschermdoek

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.