opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 29 reviews

Oprolbare balkonhekbekleding als tijdelijk windscherm.

Sommige balkons zijn comfortabeler dan andere balkons en dit heeft vooral te maken met de windrichting. Het kan helaas gebeuren dat u een balkon treft waar elke dag bijna de wind op staat. Vooral als u op een vrij hoge verdieping zit. Het is dan wel zo prettig dat zodra de wind op komt steken je lekker vrij kan zitten. Dankzij een oprolbaar windscherm dat je kan gebruiken als balkonhekbekleding kan je jouw balkon tijdelijk uit de wind houden. Dit is wel zo prettig als die nare wind ineens weer komt opzetten. Als de wind weer weg is rol je het windscherm weer op. Dit is wel zo makkelijk en handig als je niet zo’n groot balkon hebt om een windscherm te laten staan.

Oprolbare balkonhekbekleding maakt het mogelijk om al vroeg in het zonnetje te zitten.

In het voorjaar kan het al snel lekker zijn als je uit de wind zit en de zon staat op het balkon. Helaas wil de wind nog weleens koud aanvoelen tijdens het voorjaar. Gelukkig hebben we hier een oplossing voor en dat is de oprolbare balkonhekbekleding. Deze bekleding zorgt ervoor dat je lekker uit de wind blijft zitten. Je kan het hele voorjaar het balkonhek windscherm omhoog houden. Als het in de zomer zo warm is dat je wel een briesje nodig hebt dan rol je het scherm gewoon weer op. Dit maakt het gebruik van de oprolbare balkonhekbekleding net zo makkelijk.

Oprolbare balkonhekbekleding is eenvoudig te bedienen.

Het nadeel van dit soort systemen is dat het vrij lastig is om te bedienen. Je wil daarom het windscherm liever gewoon altijd omhoog zetten. Alleen in de zomer kan het al snel weer te heet worden als er geen wind op het balkon staat. Gelukkig is onze balkonhekbekleding echt heel eenvoudig te bedienen. Iedereen kan de bekleding eenvoudig weer oprollen zodat je ontspannen kan zitten tijdens een hete zomerdag. Het oprolmechanisme kan met 1 vinger bediend worden meer is er niet nodig om het systeem in of uit te laten rollen. Je blijft zo ook meer zicht op het balkon houden door het systeem weer in te laten rollen.

In vrijwel elke maat online te bestellen.

De moderne uitstraling van de balkonhekbekleding zorgt ervoor dat deze eigenlijk op ieder balkon thuis past. Je hebt ook nog een uitgebreide keuze uit verschillende kleuren om het design helemaal af te maken. Online kan je in onze shop ook nog eens verschillende maten bestellen. De kans is groot dat jouw balkonmaat er gewoon tussenstaat. Je hebt zo een mooi windscherm die je ook nog eens eenvoudig kan oprollen zodra de wind weer gaat liggen. Je kan zo nog eerder van het balkon genieten zodra de eerste zonnestralen op het balkon staan. Laat het voorjaar maar beginnen met dit windscherm want je bent er dankzij de balkonhekbekleding echt helemaal klaar voor.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.