opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 29 reviews

Balkoendoek: Wat zijn de voordelen van uw eigen doek?

Een balkondoek wordt steeds meer gebruikt op balkons in Nederland. Een paar jaar terug hadden we er misschien nog niet eens van gehoord. Dit heeft alles te maken met de privacy in en rond het balkon. Appartementen worden steeds vaker gebouwd in drukke steden waarbij het balkon aan de straatkant zit. Als u op de eerste verdieping verblijft dan ziet u al snel dat de mensen op uw balkon naar binnen gluren. Dit is natuurlijk niet bepaalt prettig als u lekker in de tuin wil zitten. Gelukkig is er een mooie oplossing en dat is een balkondoek. Vanaf de buitenkant kan niemand door het balkondoek heen kijken. U zit zo eigenlijk in volledige privacy op uw balkon. Aan de andere kant van het doek kan u wel naar buiten kijken. Dit is weer ideaal als u zelf wel graag op de straatkant wil kijken.

Balkondoek voor bescherming tegen de wind.

In Nederland hebben we al snel veel last van wind. Helemaal als je hoog op een balkon zit kan je hier flink last van hebben. Ondanks de warmte van de zon koelt het al snel af door de gure wind. Een balkondoek kan de ideale oplossing bieden om er toch voor te zorgen dat u lekker uit de wind zit. Het doek kan de wind voor een groot deel tegenhouden waardoor het al snel aangenaam warm is. In ons assortiment hebben wij ook verschillende oprolbare balkondoeken. Deze doeken kunnen eventueel na gebruik weer opgerold worden. Of als er bijvoorbeeld helemaal geen wind is en je het al snel te warm krijgt door het balkondoek. Het doek kan dan even snel weer opgerold worden. Het eenvoudige oprolmechanisme maakt het eenvoudig om de doeken op te rollen.

Balkondoek als decoratie op uw balkon.

Een balkondoek kan niet alleen functioneel zijn, maar er ook mooi uitzien. Een balkondoek kan namelijk als decoratie dienen voor uw balkon. Een modern strak balkondoek zorgt er bijvoorbeeld voor dat de klassieke tralies van uw huidige balkon niet meer zichtbaar zijn. Het balkon kan zo één geheel worden met uw inrichting in huis. Naast strakke moderne kleuren kan u ook kiezen voor een balkondoek gemaakt van bijvoorbeeld wicker. U heeft misschien al een kleine tuinset van wicker op het balkon staan. In combinatie met het doek vormt de set één geheel. Dit is absoluut één voor de voordelen van een balkondoek. U kan zo uw eigen balkon weer opnieuw vormgeven.

Balkondoek online bestellen.

U kan een balkondoek heel eenvoudig in de afmetingen van uw balkon online bestellen. U heeft zo eigenlijk maatwerk doordat er verschillende afmetingen aanwezig zijn. De meeste doeken zijn heel eenvoudig verder op maat te maken door er bijvoorbeeld een stuk af te knippen. Als u interesse heeft in uw eigen balkondoek dan kan u bij ons gerust meer informatie opvragen door contact op te nemen. Uiteraard kan u het balkondoek ook meteen online bestellen in de webshop.

Kies nu het juiste Balkondoek voor uw balkon

balkondoeken

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.